Το Rick and Morty γίνεται anime και το πρώτο trailer μοιράζει τρέλα!

Νέα σειρά που θα αποτελείται από 10 επεισόδια
22 Ιουλίου 2023 14:50
Το Rick and Morty γίνεται anime και το πρώτο trailer μοιράζει τρέλα!

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Adult Swim συνεργάζεται με την Telecom Animation Film για να φέρουν στις οθόνες σας το Rick and Morty: The Anime.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο project που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά και που αναμένεται να παίξει μέσα από τη συχνότητα του MAX της Warner Bros. Discovery. Τώρα, κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από τη νέα σειρά.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι θα αποτελείται από 10 επεισόδια με σκηνοθέτη τον Takashi Sano. Το art direction το έχει αναλάβει η Arisa Matsuzwana και το color design ο Maikio Kojima.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε τα εξής:

Γεια σας. Είμαι ο Sano, ο σκηνοθέτης του Rick and Morty: The Anime. Ως σκηνοθέτης, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι επίσης μεγάλος θαυμαστής του Rick and Morty. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί fans σε όλο τον κόσμο και είμαι πράγματικά τιμή μου που με επέλεξαν για να δημιουργήσω μια νέα ιστορία. Ωστόσο, με αυτή την τιμή έρχεται και μεγάλη πίεση, γιατί του πρωτότυπου τα επεισόδια είναι τόσο καλά φτιαγμένα. Αυτό που προσπάθησα να καταφέρω σε αυτά τα 10 επεισόδια είναι να πάρω όλα τα αγαπημένα μου μέρη του Rick and Morty, να τα συμπιέσω για να βγάλω την ουσία τους και μετά να προσθέσω μια μοναδική ιαπωνική ανατροπή πάνω τους.

Παρακολουθήστε το πρώτο trailer παρακάτω:

 

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε περιπέτειες των Rick και Morty σε anime μορφή. Η Adult Swim είχε κυκλοφορήσει πέντε anime shorts το 2020 και το 2021 και μετά την τεράστια επιτυχία τους αποφάσισε να προβεί στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης anime σειράς.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το Rick and Morty: The Anime παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.