Attack on Titan: Ο σκηνοθέτης μιλάει επιτέλους για το “final part” (ΦΩΤΟ)

Και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή
23 Μαΐου 2023 17:41
Attack on Titan: Ο σκηνοθέτης μιλάει επιτέλους για το “final part” (ΦΩΤΟ)

Ο σκηνοθέτης του Attack on Titan έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τo "final part", το οποίο περιμένουν όλοι οι fans με ανυπομονησία.

Σύμφωνα με το Attack on Titan Wiki, ο Yuichiro Hayashi εργάζεται αυτόν τον καιρό στο φινάλε της επιτυχημένης σειράς και φαίνεται ότι δυσκολεύεται να πιστέψει ότι το τέλος πλησιάζει.

Με την κυκλοφορία του νέου key visual (θα το βρείτε παρακάτω) για τη συνέχεια του τελευταίου μέρους, το anime Attack on Titan πηγαίνει προς το τελευταίο act του. Ωστόσο, η δουλειά είναι ακόμα στη μέση, οπότε δεν νιώθω ότι έχω τελειώσει. Θα έρθει πραγματικά το τέλος…

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα παίξει το “final part”, αλλά αυτό θα γίνει μέσα στο 2023. Αυτό που έγινε σαφές, όμως, είναι ότι το στούντιο που δουλεύει πάνω σε αυτό, έχει ακόμα αρκετή δουλειά για να το τελειώσει.

Το εικαστικό που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται ότι θα είναι το τελευταίο visual για το final part με τον Hayashi να λέει: Νομίζω ότι αυτό θα είναι το τελευταίο εικαστικό για την τελευταία σεζόν.

Επίσης, αυτό το εικαστικό έκανε εντύπωση στους fans, αφού αντί να δουν κάποιον χαρακτήρα ή κάποια μάχη, βλέπουν μία γαλήνια και ήρεμη εικόνα (πέρα από τις σκιές που αχνοφαίνονται). Ο σκηνοθέτης έχει απάντηση και γι’ αυτό.

Μπορεί να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι πηγαίνει στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από τους χαρακτήρες, αλλά αποφάσισα να ακολουθήσω μια απλή διαδρομή... Νομίζω ότι υπάρχει κάτι που τραβάει τη φαντασία όταν δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι ενδιαφέροντα και θα είναι spoiler αν το εξηγήσω, οπότε ελπίζω να βάλετε τη φαντασία σας και να ανυπομονείτε για το τελευταίο μέρος του anime.

Το νέο εικαστικό που αναφέρεται ο Hayashi

Τον περασμένο Μάρτιο ανέβηκε και το αναλυτικό review μας για το Attack on Titan Season 4 Part 3 και μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ.

Για την ιστορία το Attack on Titan ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από 10 χρόνια και συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου του 2013. H 2η σεζόν προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2017, η 3η σεζόν στις 23 Ιουλίου του 2018 και η 4η πρακτικά ξεκίνησε να προβάλλεται με το Part 1 τον Δεκέμβριο του 2020.

Στο voice cast συμμετέχουν οι εξής: Yuuji Kaji ως Eren Yeager, Yui Ishikawa ως Mikasa Ackerman, Marina Inoue ως Armin Arlert και Yoshimasa Hosoya ως Reiner Braun. Οι Ayane Sakura, Hiroshi Kamiya και Romi Park θα υποδυθούν ξανά τους ρόλους τους ως Gabi, Levi και Magne.

Το Α' Μέρος του Attack on Titan: The Final Season έκανε πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου με ένα ειδικό επεισόδιο διάρκειας μιας ώρας. Ακόμη όμως δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα βγει το Β' Μέρος του Final Season, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό θα γίνει μέσα στο 2023.