Attack on Titan Season 4: Το trailer του “The Final Arc“ έφτασε και σπέρνει τον όλεθρο

Το 'Α μέρος του Final Arc κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες!
28 Φεβρουαρίου 2023 19:24
Attack on Titan Season 4: Το trailer του “The Final Arc“ έφτασε και σπέρνει τον όλεθρο

Μερικά 24ωρα μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Α' Μέρους του πολυαναμενόμενου "The Final Arc" του Attack on Titan, που αλλιώς οι fans αναφέρονται σε αυτό και ως το "Part 3" της 4ης σεζόν του διάσημου anime. 

Στο trailer που δημοσίευσε η Pony Canion δείχνουν σε δράση τον Eren μαζί με τους Armin και Mikasa, τους Levi και Magne να ξανασμίγουν και τους Titans έτοιμους να ξεκινήσουν τη γενοκτονία τους. Επίσης έγινε γνωστό ότι η νέα σεζόν θα ντυθεί με ένα νέο opening theme από το μουσικό γκρουπ "SIM" με τίτλο "Under The Tree". 

Το τελευταίο κεφάλαιο του Attack on Titan αποτελεί όχι μόνο ένα από τα πιο αναμενόμενα anime, αλλά και γενικότερα σειρές της χρονιάς, καθώς οι fans ανυπομονούν να δουν πώς θα κλείσει η ιστορία του Eren. 

Δείτε το επίσημο trailer του Attack on Titan: The Final Arc: 

Στο voice cast συμμετέχουν οι εξής: Yuuji Kaji ως Eren Yeager, Yui Ishikawa ως Mikasa Ackerman, Marina Inoue ως Armin Arlert και Yoshimasa Hosoya ως Reiner Braun. Οι Ayane Sakura, Hiroshi Kamiya και Romi Park θα υποδυθούν ξανά τους ρόλους τους ως Gabi, Levi και Magne.

Για την ιστορία το Attack on Titan ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από 10 χρόνια και συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου του 2013. H 2η σεζόν προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2017, η 3η σεζόν στις 23 Ιουλίου του 2018 και η 4η πρακτικά ξεκίνησε να προβάλλεται με το Part 1 τον Δεκέμβριο του 2020. 

Το Α' Μέρος του Attack on Titan: The Final Season θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου με ένα ειδικό επεισόδιο διάρκειας μιας ώρας. Ακόμη όμως δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα βγει το Β' Μέρος του Final Season, αλλά έχει ανακοινωθεί ότι θα προβληθεί εντός του 2023