Razer Deus Ex Peripherals

We asked for this...
23 Αυγούστου 2016 11:27
Razer Deus Ex Peripherals

Η Razer, κατά καιρούς και σε συνδυασμό με ορισμένες μεγάλες κυκλοφορίες, διαθέτει συλλεκτικές εκδόσεις κάποιων εκ των προϊόντων της, οι οποίες ντύνονται στα χρώματα και στα σχέδια του εκάστοτε παιχνιδιού. Αυτή τη φορά, επέλεξε να το κάνει με το πιο αναμενόμενο παιχνίδι της χρονιάς –τουλάχιστον κατά την άποψή μου- το Deus Ex: Mankind Divided. Διαθέσιμα υπάρχουν μόλις 2000 τεμάχια, οπότε πράγματι μιλάμε για συλλεκτικά προϊόντα.

Το Deus Ex set αποτελείται από τρία gaming περιφερειακά. Το Blackwidow Chroma μηχανικό πληκτρολόγιο με τους διακόπτες της Razer, το DeathAdder Chroma gaming mouse και το Goliathus mousepad, της speed κατηγορίας. Αναμενόμενα όλα έχουν στολιστεί με τον Deus Ex μανδύα. Τα logos της Razer έχουν αντικατασταθεί από αυτά του τίτλου της EIDOS Montreal, επιχρυσωμένες επιφάνειες καλύπτουν μέρη των περιφερειακών, ενώ το όλο ύφος «φωνάζει» Deus Ex. Σημειώνω πως πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, δεν υπάρχουν άλλες διαφορές στο εσωτερικό με τις κανονικές εκδόσεις. Τέλος, το εν λόγω set, δε θα το βρείτε στα καταστήματα, παρα μόνο στο razerstore.com. Και αν σας αρέσει, θα πρέπει να βιαστείτε.

Ετοιμάσαμε ορισμένα κοντινά, υψηλής ευκρίνειας πλάνα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στο βίντεο που συνοδεύει το παρόν άρθρο.

Tags: