Η gamescom 2020 στους Unboxholics – Δείτε ζωντανά το Opening Night Live

Πλήρης κάλυψη της μεγάλης ευρωπαϊκής έκθεσης και του σόου του Geoff Keighley
27 Αυγούστου 2020 14:08
Η gamescom 2020 στους Unboxholics – Δείτε ζωντανά το Opening Night Live

Λίγο πριν η πανδημία φέρει τα πάνω-κάτω παγκοσμίως, ένα από τα θέματα συζήτησης που απασχολούσε τη gaming κοινότητα παγκοσμίως, ήταν οι μεγάλες εκθέσεις, όπως η E3 και η gamescom. Τα τελευταία χρόνια το γιγάντιο event των Γερμανών είχε αρχίσει να παίρνει ‘τα πάνω του’, με αποκορύφωμα το περσινό live σόου που είχε επιμεληθεί ο γνωστός παρουσιαστής της βιομηχανίας Geoff Keighley, φέρνοντας στη σκηνή μέχρι και τον λατρεμένο δημιουργό Hideo Kojima. Πριν την πανδημία, λοιπόν, η E3 είχε ήδη δεχτεί πολλά χαστούκια, με την αποχώρηση του Geoff από το E3 Coliseum, αλλά και την απουσία της Sony για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μετά, η ραγδαία εξάπλωση του ιού έφερε και το τελειωτικό χτύπημα για φέτος, αφού η E3 2020 ακυρώθηκε εντελώς.

Η gamescom 2020, ωστόσο, έμεινε απτόητη. Προσωπικά εικάζω πως παρασκηνιακά έγιναν τα αδύνατα δυνατά, ώστε το φετινό σόου να μην ακυρωθεί και να πραγματοποιηθεί έστω με ψηφιακή μορφή, μικραίνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την απόσταση από την E3, για τη διεκδίκηση του τίτλου του ‘μεγαλύτερου gaming event’.

Σε λίγες ώρες από τώρα, λοιπόν, η ψηφιακή gamescom 2020 θα ανοίξει επιτέλους τις πύλες της. Για άλλη μία χρονιά η έκθεση θα ξεκινήσει με το Opening Night Live, το οποίο θα παρουσιάζει ο Geoff Keighley και το οποίο αναμένεται να έχει πολλές αξιοσημείωτες ανακοινώσεις και παρουσιάσεις. Για να πάρετε μία πρώτη γεύση, ήδη γνωρίζουμε πως το σόου θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις και νέα πλάνα από τα εξής παιχνίδια:

Η μετάδοσή του σόου θα πραγματοποιηθεί ζωντανά από ένα στούντιο στο Λος Άντζελες, χωρίς κοινό. Η συνολική διάρκειά του εκτιμάται περίπου στις 2 ώρες και φυσικά εδώ στο Unboxholics.com θα καλύψουμε πλήρως όλα όσα θα παρουσιαστούν.

Συντονιστείτε, λοιπόν, σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) στο παρόν άρθρο, για να το παρακολουθήσετε ζωντανά. Αξίζει να σημειωθεί πως μισή ώρα πριν οι κάμερες θα ανοίξουν για ένα pre-show, το οποίο θα έχει επίσης αποκλειστικές ανακοινώσεις.

Φυσικά, πέρα από το σημερινό σόου, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics για όλες τις ειδήσεις, ειδικά αφιερώματα, αλλά και οτιδήποτε άλλο αφορά την gamescom 2020.