Αποκαλύφθηκε από νωρίς μια από τις «εκπλήξεις» των The Game Awards 2023;

Και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
24 Νοεμβρίου 2023 15:44
Αποκαλύφθηκε από νωρίς μια από τις «εκπλήξεις» των The Game Awards 2023;

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα The Game Awards 2023, τα οποία αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε δύο εβδομάδες από τώρα, στις 8 Δεκεμβρίου. Τώρα, λοιπόν, μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του σόου του Geoff Keighley φαίνεται πως αποκαλύφθηκε από νωρίς.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων, θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα κάτι νέο από τον Hideo Kojima. Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος Ιάπωνας δημιουργός που καταπιάνεται αυτή τη στιγμή με δύο projects, το Death Stranding 2 για το PlayStation και ένα άγνωστο παιχνίδι για το Xbox, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο X μια φωτογραφία που δείχνει μια κονσόλα μίξης ήχου.

Σε αυτό το post με το behind the scenes φωτογραφικό υλικό απάντησε ο επίσημος λογαριασμός των The Game Awards, με ένα άκρως χαρακτηριστικό emoji. Πρακτικά, είναι σα να αφήνεται να εννοηθεί πως ο Kojima κάνει mix κάποιο νέο trailer που θα παρουσιαστεί στο σόου του καλού του φίλου, Geoff Keighley.

Βέβαια, περιέργως, λίγο αργότερα το post διαγράφτηκε από το X, οπότε ίσως να πρόκειται για λάθος κάποιου social media manager και όχι για ουσιαστικό tease. Ακόμη τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Για την ιστορία το Death Stranding 2 είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στα The Game Awards του 2022. Ο τίτλος αναπτύσσεται αποκλειστικά για το PlayStation 5, χωρίς να υπάρχει ακόμη καμία απολύτως πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του ή την άφιξή του σε άλλες πλατφόρμες.

Για το sequel, ο Hideo Kojima και η ομάδα του έχουν επιστρατεύσει για άλλη μια φορά μεγάλα ονόματα του Hollywood, από τη Léa Seydoux των James Bond ταινιών, μέχρι τον Norman Reedus του The Walking Dead και την Elle Fanning του The Neon Demon.