Τα The Game Awards 2023 δε θα έχουν ευτράπελα

Έχουν ληφθεί μέτρα σύμφωνα με τον Geoff Keighley
28 Νοεμβρίου 2023 18:26
Τα The Game Awards 2023 δε θα έχουν ευτράπελα

Τα τελευταία δύο σόου του Geoff Keighley με ζωντανό κοινό, δηλαδή το Opening Night Live της Gamescom 2023 και τα The Game Awards 2022, είχαν και από ένα ευτράπελο που έγραψε ιστορία. Και στις δύο περιπτώσεις θεατές ανέβηκαν στη σκηνή, στη μια για να ζητήσουν από τη Rockstar Games να αποκαλύψει το GTA 6 και στην άλλη, στην απονομή του μεγαλύτερου βραβείου της βραδιάς, για να τιμήσουν τον…Bill Clinton!

Προφανώς, παρά το αστείο της υπόθεσης για όσους παρακολουθούν τα σόου από τα live streams, τα περιστατικά έχουν δημιουργήσει ανησυχίες για την ασφάλεια του ίδιου του Geoff όσο και των στελεχών της βιομηχανίας που ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί του. Αν είναι τόσο εύκολο να συμβεί κάποιο τέτοιο, μάλλον δεν είναι απίθανο κάποιος πραγματικά κακόβουλος να προσπαθήσει να βλάψει το κοινό ή τους παρουσιαστές σε ζωντανή μετάδοση.

Όπως φαίνεται όμως, τα φετινά The Game Awards 2023 δε θα έχουν ευτράπελα, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Keighley, τα μέτρα ασφαλείας έχουν γίνει πιο αυστηρά για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Ειδικότερα, απαντώντας σε μια σχετική ερώτηση, ο παρουσιαστής τόνισε πρόσφατα:

Ναι, θα πάρουμε περισσότερα μέτρα. Δεν θέλουμε να μιλάμε γι' αυτά τα πράγματα πολύ δημόσια, ακριβώς επειδή είναι θέματα ασφάλειας.

Σίγουρα έχουμε σχέδια και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε ασφαλή εμένα, αλλά και όλους όσους παρακολουθούν την εκδήλωση, το κοινό, τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο σόου, τους πάντες. Είναι σίγουρα κάτι που σκεφτόμαστε. Εκτιμούμε την ανησυχία σας.

Πιστέψτε με, αυτό είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας, αλλά θέλουμε επίσης να διοργανώσουμε μια σπουδαία εκδήλωση που θα γιορτάζει αυτά τα παιχνίδια και θα γιορτάζει την αγάπη μας για τα βιντεοπαιχνίδια, οπότε αυτό είναι επίσης ένα σημαντικός παράγοντας που πρέπει να έχουμε κατά νου. Αλλά ναι, εκτιμώ την ανησυχία σας γι' αυτό.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να δείτε ξανά τα δύο προαναφερθέντα σκηνικά μέσα από τον player που ακολουθεί: