Μάθαμε πόσες ώρες θα είναι τα The Game Awards 2023 – Δείτε το “hype” trailer

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει
04 Δεκεμβρίου 2023 14:54
Μάθαμε πόσες ώρες θα είναι τα The Game Awards 2023 – Δείτε το “hype” trailer

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τα The Game Awards 2023 και έτσι ο παραγωγός και παρουσιαστής τους, Geoff Keighley, αποφάσισε να δώσει μια τονωτική ένεση στο hype.

Συγκεκριμένα, ο Keighley ετοίμασε ο ίδιος του ένα «Hype Trailer», όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο, έτσι ώστε να προετοιμάσει το έδαφος και να αυξήσει την ανυπομονησία για το μεγάλο σόου. Το trailer απαρτίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από πλάνα παιχνιδιών που είναι υποψήφια για κάποιο βραβείο και καλεί τους παίκτες να συντονιστούνε.

Να σας υπενθυμίσουμε, λοιπόν, πως η τελετή απονομής των βραβείων θα μεταδοθεί ζωντανά από το Microsoft Theater στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου στις 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδος). Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως όσοι ξενυχτίσουν, καλό θα είναι να προετοιμαστούν για ένα μεγάλο σε διάρκεια σόου.

Αναλυτικότερα, μέσα από ένα ειδικό Q&A που πραγματοποίησε, ο Keighley διευκρίνισε πως τα The Game Awards 2023 θα έχουν διάρκεια περίπου δυόμιση με τρεις ώρες. Μάλιστα, επισήμανε πως πριν το σόου θα έχουμε λιγότερα teasers αυτή τη φορά, μιας και πρόκειται να αποκαλυφθούν περισσότερα ολοκαίνουργια παιχνίδια που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά.

Φυσικά, για όλες τις νέες ανακοινώσεις και γενικότερα για πλήρη κάλυψη των The Game Awards 2023, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Το hype trailer των The Game Awards 2023: