Το OD του Hideo Kojima ήταν το Νο.1 δημοφιλέστερο παιχνίδι των The Game Awards 2023

Δείτε το Top 10
09 Δεκεμβρίου 2023 23:40
Το OD του Hideo Kojima ήταν το Νο.1 δημοφιλέστερο παιχνίδι των The Game Awards 2023

Τα The Game Awards 2023 ολοκληρώθηκαν πριν μερικές ώρες και όπως φαίνεται ο μεγάλος νικητής ήταν φέτος ο Hideo Kojima.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όπως είχε υποσχεθεί ο Geoff Keighley, το σόου ήταν γεμάτο με παιχνίδια, αφού συνολικά είδαμε 61 ανακοινώσεις. Ωστόσο, μεταξύ αυτών των 61 τίτλων, το OD του Hideo Kojima συζητήθηκε περισσότερο απ’ όλα, αφού σύμφωνα με την στατιστική ανάλυση του FanCensus ευθύνεται για τα περισσότερα δημοσιεύματα από τον Τύπο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι των The Game Awards 2023.

Για την ιστορία, ενώ όλοι περίμεναμε πως θα δούμε νέα πλάνα από το Death Stranding 2, κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2023, ο Hideo Kojima έκανε την έκπληξη με το OD.

Σε περίπτωση που χάσατε την ανακοίνωση, πρόκειται για ένα project που αναπτύσσεται από την Kojima Productions σε συνεργασία με τα Xbox Game Studios, με την Microsoft να παρέχει στην ομάδα τις προηγμένες cloud υποδομές της.

Ο Kojima ισχυρίζεται πως προσπαθεί να χτίσει μια νέα μορφή ψυχαγωγίας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει πολλά ακόμη. Η πιο εντυπωσιακή πτυχή του εγχειρήματος ωστόσο είναι τα ονόματα που συνοδεύουν το εν λόγω project.

Το OD, που μοιάζει σαν το νέο PT του Kojima, είναι μια horror εμπειρία που αναπτύσσεται σε συνεργασία με έναν θρυλικό σκηνοθέτη που ειδικεύεται στο είδος. Συγκεκριμένα, ο Kojima έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη του Get Out, τον Jordan Peele.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά τη στιγμή της αποκάλυψής του, καθώς και να βρείτε τη λίστα με όλες τις πιο επιτυχημένες ανακοινώσεις των The Game Awards, σύμφωνα με το FanCensus.

Αναλυτικά οι 10 πιο επιτυχημένες ανακοινώσεις των The Game Awards 2023:

  1. OD: A Hideo Kojima Game
  2. God of War Ragnarök Valhalla
  3. Marvel’s Blade
  4. Exodus
  5. Monster Hunter Wilds
  6. Senua’s Saga: Hellblade 2
  7. Jurassic Park Survival
  8. Jet Set Radio
  9. Crazy Taxi
  10. Dave The Diver DLC