The Game Awards 2023: Όλα τα trailers και οι ανακοινώσεις σε ένα σημείο

Ώρα να bingeάρετε τα παιχνίδια που θα έρθουν σύντομα ή και όχι τόσο σύντομα
08 Δεκεμβρίου 2023 19:13
The Game Awards 2023: Όλα τα trailers και οι ανακοινώσεις σε ένα σημείο

Η βραδιά των The Game Awards 2023 είχε πολλά παιχνίδια, πάρα πολλά trailers, μερικές πραγματικές εκπλήξεις, καθόλου ευτράπελα (πράγμα που μας παρεξένεψε), φοβερά live performances και φυσικά ένα σωρό βραβεία που δόθηκε και έβγαλαν μεγάλο νικητή το Baldur’s Gate 3.

Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς θα βάζαμε σίγουρα το O.D. τον horror τίτλο-εμπειρία που ετοιμάζει ο Hideo Kojima για το Xbox. Το Marvel’s Blade δια χειρός Bethesda και Arkane Lyon, δημιουργών των Deathloop και Dishonored. Η Sega επίσης έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας όχι ένα αλλά πέντε συνολικά remakes κλασικών και αγαπημένων της τίτλων, όπως το Crazy Taxi. Επιτέλους μάθαμε την ημερομηνία του Black Myth: Wu Kong, ενώ είδαμε ένα απίθανο καινούργιο trailer για το Hellblade 2 και το παράθυρο κυκλοφορίας του.

Και το God of War Ragnarok: Valhalla που έρχεται σύντομα και δωρεάν, το νέο Monster Hunter Wilds, καθώς και το Light No Fire από τους δημιουργούς του No Man’s Sky συγκαταλέγονται στις δυνατές στιγμές. Για να δείτε τους νικητές των φετινών βραβείων πατήστε εδώ

Για όσους δεν παρακολούθησαν ζωντανά τα φετινά The Game Awards και την κάλυψή μας, μέσα από εδώ θα δουν όλα τα trailers των τίτλων που θα απολαύσουν σε μερικούς μήνες ή και χρόνια από τώρα, είτε πρόκειται για blockbuster παιχνίδια, είτε μικρομεσαία είτε και indie διαμαντάκια.


God of War Ragnarok: Valhalla

Μάθετε τα πάντα για το δωρεάν DLC και την περιπέτεια του Kratos πατώντας εδώ.

O.D. A Hideo Kojima Game

 

Το αποκλειστικό παιχνίδι του Kojima για το Xbox αποκαλύφθηκε και ίσως να είναι ο πνευματικός διάδοχος του P.T. που ποτέ του ο δημιουργός δεν μπόρεσε να φέρει στα χέρια των gamers. Συμμετέχει ο Jordan Peel, σκηνοθέτης των Get Out και Us στο project, ενώ πρωταγωνιστεί η χολιγουντιανή τριπλέτα των Hunter Schafer (Euphoria), Sophia Lillis (It) και Udo Kier. Είναι παιχνίδι; Είναι ταινία; Είναι ένα νέο μέσο λέει ο Peele και μένει να δούμε στα επόμενα χρόνια τι ακριβώς είναι.

Marvel’s Blade

Ένα ώριμο, third person singleplayer παιχνίδι με τον Blade δια χειρός Arkane Lyon στο Παρίσι; Να και κάτι που δεν περιμέναμε. 

Light No Fire

Έδειξε φανταστικό και συναρπαστικό στην πρώτη του ματιά το νέο παιχνίδι της Hello Games, δημιουργών του No Man’s Sky, το οποίο θα λέγαμε ότι είναι και σαν πνευματικός του διάδοχος.

Senua’s Saga: Hellblade 2

No Rest for the Wicked

Η Moon Studios επιστρέφει και με τις πλάτες της Private Division φέρνει το εν λόγω παιχνίδι που θέλει να ταράξει τα νερά των action RPGs. Οι δημιουργοί των Ori παιχνιδιών σίγουρα έχουν κέφια.

Remakes κλασσικών Sega τίτλων

Crazy Taxi, Jet Set Radio, Shinobi, Street of Rage, Golden Axe και πολλά ακόμα θα φέρει η Sega μέσα στα επόμενα χρόνια στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς.

DragonBall Z: Sparking Zero

The Casting of Frank Stone

Jurassic Park: Survival

Black Myth Wukong

Rise of the Ronin

Monster Hunter Wilds

Exodus

 

Το sci-fi narrative παιχνίδι με τη φωνή του βραβευμένου με Όσκαρ, Matthew McConaughey έδειξε ενδιαφέρον και έρχεται από την Archtype Entertainment. Η ανθρωπότητα έφυγε από την Γη που αργοπέθαινε και βρήκε καταφύγιο σε έναν αφιλόξενο γαλαξία. Εκεί οι Travelers θα πρέπει να βρουν τα εξωγήινα εργαλεία και όπλα για να επιζήσουν και να γλιτώσουν από τους πανίσχυρους Celestials.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Visions of Mana

Kemuri

Η Ikumi Nakamura με το νέο της στούντιο, Unseen, αφήνει πίσω το Ghostwire Tokyo και ετοιμάζει το Kemuri.

Rocket Racing

The First Berserker: Khazan

Apex Legends x Final Fantasy 7

Last Sentinel

Skull & Bones

Υποτίθεται ότι αυτή είναι η τελική ημερομηνία κυκλοφροίας του περιατικού ΜΜΟ της Ubisoft. Δεν το πιστεύθουμε αν δε το δούμε στο ράφι. 

The First Descendant

Lost Records: Bloom and Rage

Από τους δημιουργούς του Life is Strange, αυτή είναι η πρώτη ματιά στο νέο τους project

Zenless Zone Zero

Mecha Break

Den of Wolves

Exoborne

Asgard’s Wrath 2

Stormgate

The Finals

Big Walk

Tales of Kenzera: ZAU

Brothers: A Tale of Two Sons Remake

Pony Island 2: Panda Circus

Usual June

Arknights: Endfield

 

Harmonium The Musical

Windblown

Thrasher

Persona 3 Reload

World of Goo 2

 

Dave the Diver

Metaphor: ReFantazio

As Dusk Falls

Το multiplayer narrative παιχνίδι σπάει την αποκλειστικότητα και έρχεται στα PS4 και PS5 τον Μάρτιο

Warframe Whispers in the Walls