Gamescom 2019: Όλα όσα μας έδειξε η Microsoft

Αρκετές ανακοινώσεις και trailers από την εταιρία
19 Αυγούστου 2019 10:11
Gamescom 2019: Όλα όσα μας έδειξε η Microsoft

H Microsoft όπως πάντα δηλώνει το παρών στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση και η Gamescom 2019 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Το ανανεωμένο Inside Xbox σόου της μεταφέρεται στην Κολωνία και εκεί θα υπάρξουν δεκάδες νέες ανακοινώσεις, trailers, καθώς και νέα για τα Tom Clancy's Breakpoint, Destiny 2, Shadowkeep, Wasteland 3, Empire of Sin, Greedfall, The Surge 2, Vigor, Metro Exodus, Blair Witch, Xbox Game Pass και τα αξεσουάρ. 

Σαφέστατα, όμως, τον πρώτο λόγο θα έχει το Gears 5 που κυκλοφορεί σε λιγότερο από έναν μήνα και η Coalition αναμένεται να κάνει αρκετές αποκαλύψεις για το campaign -επιτέλους- αλλά και το Horde mode. 

Συντονιστείτε απόψε 19 Αυγούστου στις 18:00 η ώρα Ελλάδος για να παρακολουθήσετε το Inside Xbox της Gamescom μέσα από τον παρακάτω player.

Φυσικά, σύσσωμη η ομάδα του Unboxholics.com θα καλύψει όλα όσα θα συμβούν, επομένως μπορείτε να τσεκάρετε το παρόν άρθρο μετά το πέρας του event καθώς θα περιέχει όλες τις ανακοινώσεις. 


Το Inside Xbox της Microsoft έλαβε τέλος με πολλές ανακοινώσεις και trailers. Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Age of Empires II: Definitive Edition, το νέο ανατριχιαστικό trailer του Blair Witch αλλά και το Horde Mode του Gears 5. Όλα αυτά θα τα βρείτε παρακάτω.