Ghost Recon Breakpoint: Γνωρίστε το PvP mode με Battle Royale στοιχεία και dedicated servers [ΒΙΝΤΕΟ]

Απευθείας από τη Gamescom 2019
19 Αυγούστου 2019 18:26
Ghost Recon Breakpoint: Γνωρίστε το PvP mode με Battle Royale στοιχεία και dedicated servers [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Ubisoft είχε τη δική της παρουσία στη σκηνή του Inside Xbox και της Gamescom 2019 για να δείξει νέο υλικό για το Ghost Recon: Breakpoint. Ανακοίνωσε το νέο PvP mode με τίτλο Ghost War, το οποίο παρά το ότι θα είναι 4v4 θα ενσωματώνει Battle Royale στοιχεία, όπως έναν κύκλο που συνεχώς θα κλείνει. Το trailer του μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω. 

Σε αυτό κάθε παίκτες θα διαλέγει το δικό του class ανάμεσα στους Assault, Panther, Sharpshooter και Medic και ο καθένας θα έχει τον δικό του ρόλο, επομένως η συνεργασία είναι καίριας σημασίας. Συνολικά θα υπάρχουν έξι χάρτες στο Ghost War το οποίο θα υπάρχουν δύο modes στο λανσάρισμα:

  • Elimination is an intense team death match mode with a tactical twist where the new shrinking combat zone mechanics force players to jump into the heat of the fight!
  • Sabotage is an asymmetrical bomb mode where attackers have to plant and successfully detonate a bomb at either of the Bomb Sites, while defenders try to stop them.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόοδος του Ghost War θα μοιράζεται είτε παίζετε PvE είτε PvP modes και έτσι θα ξεκλειδώνετε συνεχώς εξοπλισμό και θα ανεβάζετε level τον χαρακτήρα σας. Το ευχάριστο είναι πως επίσης θα υποστηρίζει dedicated servers

To Ghost Recon: Breakpoint αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.