GEARS 5: Το νέο Horde είναι θεότρελο, καταιγιστικό και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα του

Η Coalition αποκαλύπτει την class based εκδοχή του
19 Αυγούστου 2019 19:25
GEARS 5: Το νέο Horde είναι θεότρελο, καταιγιστικό και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα του

Αν μη τι άλλο η μεγαλύτερη ανακοίνωση της Microsoft από το Inside Xbox της Gamescom 2019 είναι το Horde Mode του GEARS 5. Μέσα από ένα reveal trailer η The Coalition παρουσίασε την ολοκαίνουργια βερσιόν του δημοφιλέστατου mode και μοιάζει απίστευτα χαοτικό.

Το νέο Horde θα ενσωματώνει για πρώτη φορά classes και το trailer μας συστήνει τους χαρακτήρες και τα abilities τους. Ο JD θα μπορεί να ρίχνει καταστροφικό airstrike, ο Fahz να πυροβολάει μέσα από τοίχους, η Kait να γίνεται αόρατη, και ο Jack με τις drone ικανότητές του. Το ίδιο θα ισχύει και για την Sarah Connor από το Terminator: Dark Fate και τους Kat και Emile, τους χαρακτήρες του Halo: Reach που ανακοινώθηκαν πως θα είναι διαθέσιμοι στα Horde και Versus Modes.

Σε ένα ακόμη βίντεο οι developers της The Coalition και ο Rod Fergusson αναλύουν τη δημιουργία της νέας multiplayer εμπειρίας του Gears 5 και όλα της τα χαρακτηριστικά. 

To Gears 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Xbox One, τα Windows 10 PC, ενώ θα συμπεριλαμβάνεται και στο Xbox Game Pass Ultimate για τους συνδρομητές της υπηρεσίας.