E3 2019: Όλα όσα είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Nintendo

Τι εκπλήξεις κρύβει άραγε φέτος ο Ιαπωνικός Κολοσσός
11 Ιουνίου 2019 15:44
E3 2019: Όλα όσα είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Nintendo

Σιγά-σιγά φτάνουμε στο τέλος της E3 2019 και από την μεγαλύτερη έκθεση του gaming δεν μπορούσε να λείψει η Nintendo. Ο Ιαπωνικός κολοσσός είναι έτοιμος να μοιραστεί το μέλλον του Nintendo Switch με το παραδοσιακό Nintendo Direct και να μας παρουσιάσει τα παιχνίδια που θα έρθουν στην κονσόλα υβρίδιο. Μέσα σε αυτά θα βρίσκονται τα Luigi’s Mansion 3, το The Legend of Zelda: Link’s Awakening και διάφορα ακόμη. Πολλοί εύχονται να δούμε επιτέλους και κάτι νεότερο για το νέο Metroid, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις.

Συντονιστείτε λοιπόν την Τρίτη, στις 11 Ιουνίου στις 19:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος για να δούμε τι κρύβει το μέλλον της Nintendo και του Switch.


Το σύντομο περίπου 40 λεπτών Nintendo Direct ολοκληρώθηκε με πληθώρα νέων trailers για ήδη ανακοινωθέντες τίτλους που θα έρθουν στο Nintendo Switch, όπως τα Daemon X Machina, Link's Awakening Remake, Marvel Ultimate Alliance 3, Astral Chain και άλλα πολλά. Η μεγάλη έκπληξη όμως ήταν στην ανακοίνωση του sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Βρείτε τα όλα αυτά παρακάτω: