State of Play: Δείτε ζωντανά το δεύτερο σόου του PlayStation για το 2024!

Ώρα Ελλάδος, Live Player και τι να περιμένετε
06 Φεβρουαρίου 2024 21:18
State of Play: Δείτε ζωντανά το δεύτερο σόου του PlayStation για το 2024!

Το 2024 ξεκίνησε με ένα γεμάτο State of Play σόου από το PlayStation, στο οποίο η εταιρία παρουσίασε στην κοινότητα τι μπορεί να περιμένει μέσα στο 2024 και όχι μόνο. Για παράδειγμα, είδαμε το άκρως αναμενόμενο Death Stranding 2: On The Beach, καθώς και πολλούς τίτλους που θα πλαισιώσουν το φετινό line-up του PS5, όπως το Rise of the Ronin και το Stellar Blade, ενώ δεν έλειψαν και διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση έκλεισε ανανεώνοντας το ραντεβού για πολύ σύντομα, αφού ο gaming κολοσσός ανακοίνωσε και για πότε έχει δρομολογήσει το επόμενο σόου του. Το δεύτερο State of Play του 2024 βρίσκεται προ των πυλών και θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

Πότε θα γίνει το νέο State of Play σόου του PlayStation;

Το νέο State of Play έχει δρομολογηθεί για απόψε μετά τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, η μετάδοση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 1:30 (ώρα Ελλάδος).

Που μπορώ να δω το νέο State of Play σόου του PlayStation;

Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στα YouTube, Twitch και TikTok και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσα από τον player που ακολουθεί.

Ποια παιχνίδια θα παρουσιαστούν στο νέο State of Play σόου του PlayStation;

Η Sony έχει επιβεβαιώσει επίσημα πως το σόου θα εστιάσει στο Final Fantasy VII Rebirth, προσφέροντας μια αναλυτική ματιά στους ενδιαφερόμενους, με πάνω από 20 λεπτά ολόφρεσκου gameplay. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις, αλλά το πιθανότερο είναι πως το νέο State of Play θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τη συνέχεια του remake της Square Enix.

Αξίζει να σημειωθεί πως από λάθος της Sony διέρρευσε ότι μετά το πέρας το σόου θα γίνει διαθέσιμο ένα εντελώς δωρεάν demo για να δοκιμάσουν οι κάτοχοι PS5 την άκρως αναμενόμενη αποκλειστικότητα του οικοσυστήματος.