Πότε θα γίνει το επόμενο event του PlayStation; - Επίσημη ημερομηνία

Η αντίστροφη μέτρηση μπορεί να ξεκινήσει
02 Φεβρουαρίου 2024 20:37
Πότε θα γίνει το επόμενο event του PlayStation; - Επίσημη ημερομηνία

Την 1η Φεβρουαρίου η Sony άνοιξε τα χαρτιά της, παρουσιάζοντας στην κοινότητα του PlayStation τι μπορεί να περιμένει μέσα στο 2024 και όχι μόνο. Στο εν λόγω State of Play είδαμε το άκρως αναμενόμενο Death Stranding 2: On The Beach, καθώς και πολλούς τίτλους που θα πλαισιώσουν το φετινό line-up του PS5, όπως το Rise of the Ronin και το Stellar Blade.

Παράλληλα όμως, ο gaming κολοσσός ανακοίνωσε και για πότε έχει δρομολογήσει το επόμενο σόου και μάλιστα δε θα χρειαστεί να περιμένουμε και πολύ. Το δεύτερο State of Play του 2024 βρίσκεται προ των πυλών και θα μεταδοθεί ζωντανά τα ξημερώματα της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου στις 1:30 π.μ. (ώρα Ελλάδος).

Το συγκεκριμένο State of Play θα είναι αφιερωμένο στο άκρως αναμενόμενο Final Fantasy VII Rebirth. Μάλιστα, σύμφωνα με μια social media ανάρτηση από τον καναδικό λογαριασμό του PlayStation, το σόου θα περιλαμβάνει σχεδόν 20 λεπτά ολοκαίνουργιων gameplay πλάνων. Φυσικά, δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποια άλλη μικρή έκπληξη, αλλά το πιθανότερο είναι πως το σόου θα είναι εστιασμένο εξ ολοκλήρου στο JRPG της Square Enix.

Σε περίπτωση που μέχρι τότε θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να δείτε όλα τα trailers του προηγούμενου State of Play της Sony, πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου.