State of Play: Όλα τα trailers του πρώτου μεγάλου σόου του PlayStation για το 2024

Η ανασκόπηση μιας γεμάτης βραδιάς για το μέλλον του PS5!
01 Φεβρουαρίου 2024 19:04
State of Play: Όλα τα trailers του πρώτου μεγάλου σόου του PlayStation για το 2024

Η Sony είχε προετοιμάσει εδώ και αρκετές μέρες το έδαφος για το πρώτο μεγάλο της σόου μετά από πολύ καιρό και τελικά το State of Play, έμεινε αντάξιο των προσδοκιών θα λέγαμε. 

Σε ένα γεμάτο και 45 λεπτο State of Play όπου οι ανακοινώσεις και τα trailers πήγαιναν...τρένο το PlayStation έδειξε μια χορταστική ματιά για το μέλλον τόσο το άμεσο για παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2024, όσο και για τίτλους που θα έρθουν από το 2025 και έπειτα (ή και πολύ πιο μετά). Στα highlights αναμφίβολα πρέπει να συμπεριλάβουμε το 10λεπτο gameplay του Death Stranding 2: On the Beach, με το χολιγουντιανό του cast των Norman Reedus, Lea Seydoux, Elle Fanning, Troy Baker και με επικούς σινεφιλ guests τους George Miller και Fatih Akin, σκηνοθέτες-φίλους του Hideo Kojima.

Επίσης, σαγόνια έριξε το καταιγιστικό trailer του JUDAS δια χειρός της Ghost Games και του θρυλικού δημιουργού των Bioshock, Ken Levine. Έκπληξη προκάλεσε η ξαφνική κυκλοφορία του δωρεάν Silent Hill για το PlayStation 5, ανάμεικτα συναισθήματα άφησε το gameplay trailer του Silent Hill 2 Remake, ενώ το Rise of Ronin της Ninja Theory, αλλά και το Stellar Blade φάνηκαν αρκετά δυνατά για να γεμίσουν το πρόγραμμα του PS5 για τους επόμενους μήνες του 2024. 

Ας μη χρονοτριβούμε άλλο και σας αφήνουμε να απολαύσετε όλα τα trailers του πρώτου State of Play για το 2024.


Death Stranding 2: On The Beach

Dragon's Dogma 2

JUDAS 

Rise of the Ronin

Silent Hill: The Short Message 

Silent Hill 2

Sonic X Shadow Generations

Stellar Blade

Until Dawn PS5/ PC Remastered

V Rising

Zenless Zone Zero

Dave The Diver

Legendary Tales

Metro Awakening

Foamstars

Helldivers 2