Οι Unboxholics στο Summer Game Fest 2023!

Ετοιμάζουμε βαλίτσες για Λος Άντζελες!
30 Μαΐου 2023 14:02
Οι Unboxholics στο Summer Game Fest 2023!

Αν υπάρχει κάτι που συσπειρώνει τους gamers όσο τίποτα και τους κάνει να νιώθουν κομμάτι του παλμού αυτής της παγκόσμιας gaming καρδιάς, αυτό είναι οι εκθέσεις. Με πρωτοπόρο και για πολλά χρόνια πρωταγωνίστρια σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις, η E3 ήταν ένα μεγάλο, ζωντανό, με συγκινήσεις και πλημμυρισμένο από συναισθήματα show από το οποίο έχουμε εμπειρίες να διηγούμαστε και στα...τρισέγγονά μας. Η βιομηχανία αλλάζει, όμως, οι ισορροπίες ανατρέπονται και το παιχνίδι παίζεται «αλλιώς», κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Για εμάς τους Unboxholics, μια gaming έκθεση είναι μια μεγάλη γιορτή. Μπαίνουμε, κάθε φορά, σε ένα άλλο, διαφορετικό, ιδιαίτερο mood που μόνο όσοι «ξέρουν από τέτοιες εκθέσεις» μπορούν να μας καταλάβουν. Έχουμε βάλει ως στόχο, σε όποια γωνιά του πλανήτη κι αν χτυπά η καρδιά του gaming, να είμαστε εκεί! Σύμμαχό μας τα τελευταία χρόνια έχουμε τον Γερμανό, τα καταστήματα του οποίου φαίνεται να παίρνουν το gaming αλλά και τις εκθέσεις του, το ίδιο σοβαρά με εμάς. Με ένα τέτοιο «combo» λοιπόν, ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας για το επόμενο, μεγάλο ταξίδι, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού!

Με την η E3 να μας έχει αφήσει...χρόνους, το gaming πανηγύρι, πλέον, διεξάγεται σε άλλο γήπεδο. Συγκεκριμένα, το Summer Game Fest, είναι το νέο μεγάλο happening στο χώρο των gaming διοργανώσεων και, φυσικά, οι Unboxholics θα είναι εκεί για να σας μεταφέρουν όλο το vibe, τα νέα, τις ειδήσεις, τα hands-on και ό,τι άλλο χρειαστεί να μεταφερθεί στους Έλληνες gamers. Το Summer Game Fest 2023 διεξάγεται στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, από τις 8 Ιουνίου, που είναι και το πολυαναμενόμενο show της «πέτρας του σκανδάλου» που ακούει στο όνομα «Geoff Keighley» και τουλάχιστον μέχρι τις 12 Ιουνίου θα έχουμε πράγματα να δούμε, να επισκεφτούμε και σίγουρα να παίξουμε! Έχουμε ετοιμάσει μια πολύ ενδιαφέρουσα σκαλέτα, οπότε φροντίστε να είστε συντονισμένοι στα μέσα των Unboxholics και φυσικά σε αυτά του Γερμανού, για να μη χάσετε τίποτα από το μεγάλο gaming πανηγύρι!

Και όπως πάντα, κλείνουμε για την ώρα με ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους τους gamers, έτσι για την έναρξη των εορτασμών!