Η Elizabeth Olsen απαντά στις φήμες που την θέλουν στο House of the Dragon

Και η αντίδραση της "Scarlett Witch" ήταν κάπως αναμενόμενη
02 Οκτωβρίου 2022 19:00
Η Elizabeth Olsen απαντά στις φήμες που την θέλουν στο House of the Dragon

Τον τελευταίο καιρό ακούστηκαν φήμες που ήθελαν την Elizabeth Olsen να μπαίνει στον κόσμο του Game of Thrones και να συμμετέχει στη 2η σεζόν του House of the Dragon. Οι φήμες έγιναν τόσο έντονες που σχολιάστηκε από τα social media σε βαθμό που οι fans την θέλουν πλέον στην επιτυχημένη σειρά του HBO. 

Το Entertainment Tonight βρήκε σε μια εκδήλωση την Elizabeth Olsen και την ρώτησε τι πιστεύει για αυτές τις φήμες και εάν θα ήθελε να συμμετέχει στο House of the Dragon. Η Olsen δεν ήταν αρνητική στο fan-casting που της έγινε, ωστόσο αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας πως δεν έχει ακούσει καν για κάτι τέτοιο. 

Δείτε το απόσπασμα: 

Λίγα λόγια για το House of the Dragon:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του.

Η 2η σεζόν έχει ήδη πάρει το "πράσινο φως" από το HBO, ωστόσο ο Miguel Sapochnik ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του σκηνοθέτη και showrunner. 

Τις εντυπώσεις μας από την πρεμιέρα του House of the Dragon, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ