The Midnight Club: Το τελικό teaser για τη νέα σειρά τρόμου του Mike Flanagan είναι εδώ

Επιστρέφει ο μετρ του τρόμου και δημιουργός των Midnight Mass και Haunting of Hill House
01 Οκτωβρίου 2022 09:00
The Midnight Club: Το τελικό teaser για τη νέα σειρά τρόμου του Mike Flanagan είναι εδώ

Στις δικές του πιο τρομακτικές "Ανατριχίλες" μας προσκαλεί ο Mike Flanagan μέσα από τη νέα σειρά "The Midnight Club" του Netflix, η οποία καταφθάνει σε μια εβδομάδα στην υπηρεσία και την κατάλληλη στιγμή για την περίοδο του Halloween. Το Netflix κυκλοφόρησε το τελικό teaser πριν την πρεμιέρα για το νέο δημιούργημα του ανθρώπου που μας χάρισε τα Haunting of Hill House, Haunting of Bly Manor και Midnight Mass

Η νέα του μίνι σειρά τρόμου των 8 επεισοδίων θα σας μεταφέρει στην κλινική Brightcliffe εκεί όπου νεαρά άτομα συγκεντρώνονται για να περάσουν τις τελευταίες τους ημέρες καλύτερα. Μόνο που εκεί μια παρέα νεαρών έχει δημιουργήσει τη Λέσχη του Μεσονυχτίου στην οποία καλούν πνεύματα για να ζωντανέψουν τρομακτικές ιστορίες. 

Δείτε το νέο teaser του The Midnight Club: 

Η επίσημη σύνοψη της σειράς: 

Σε ένα κέντρο περίθαλψης για νεαρούς ενήλικες σε τελικό στάδιο, οκτώ ασθενείς μαζεύονται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, για να διηγηθούν ο ένας στον άλλο ιστορίες και να συμφωνήσουν ότι ο επόμενος που θα πεθάνει θα δώσει στην ομάδα ένα σημάδι από τον άλλο κόσμο. Η "Λέσχη του Μεσονυχτίου" βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994, καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ.

Σε όσους προϋπήρχαν, σε όσους ήρθαν μετά. Σ' εμάς τώρα και σε όσους θα ακολουθήσουν: καλώς ήρθατε στη "Λέσχη του Μεσονυχτίου", μια νέα σειρά τρόμου του Netflix από τον Μάικ Φλάναγκαν και τους παραγωγούς του "Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ" και "Midnight Mass".

Το cast περιλαμβάνει τους Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard και Sauriyan Sapkota, όσον αφορά τα μέλη του "Midnight Club". Παίζουν επίσης οι: Zach Gilford, Matt Biedel, Samantha Sloyan, Iman Benson, Larsen Thompson, William B. Davis, Crystal Balint και Patricia Drake, ενώ παίζει και η Heather Langenkamp των ταινιών Nightmare on Elm Street

Ο Flanagan συνυπογράφει μαζί με τη Leah Fong το The Midnight Club, ενώ σκηνοθετεί και κάποια από τα επεισόδια, όπως συνηθίζει και στις υπόλοιπες σειρές του. Επίσης, το επόμενο project του Flanagan, με τίτλο "The Fall of the House of Usher" του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Ιούλιο. 

Το The Midnight Club (Η Λέσχη του Μεσονυχτίου) θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στο Netflix.