Τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mike Flanagan ολοκληρώθηκαν

Ένας κύκλος τελειώνει με το The Fall of the House of Usher
10 Ιουλίου 2022 11:11
Τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mike Flanagan ολοκληρώθηκαν

Ο Mike Flanagan ανακοίνωσε επίσημα ότι τα γυρίσματα του The Fall of the House of Usher ολοκληρώθηκαν, ύστερα από πολλούς μήνες. Αυτό το project σηματοδοτεί την 5η horror μίνι σειρά του δημιουργού στο Netflix και σύμφωνα με τον ίδιο, το τέλος των γυρισμάτων σηματοδοτεί και το τέλος μιας εποχής.

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώσαμε την παραγωγή για το The Fall of the House of Usher, κλείνοντας έτσι ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου. Δουλεύω στο Βανκούβερ από το 2019 με το Bly Manor. Εδώ πέρα κάναμε 4 σειρές μέσα σε 3 χρόνια και έχουμε πάρει ένα μικρό διάλλειμα, κατά τη διάρκεια του lockdown, στις αρχές του 2020. Ήταν προνόμιο να δουλέψω με μερικούς υπέροχους συνεργάτες, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και φίλους για τόσο καιρό. Συνολικά, γυρίσαμε πάνω από 34 επεισόδια, τα πιο δύσκολα και όμορφα στην καριέρα μου.

Τo Netflix και o Flanagan ανακοίνωσαν πρόσφατα ολόκληρο το cast του The Fall of the House of Usher, της νέας του μίνι-σειράς που βασίζεται σε ιστορίες του Edgar Allan Poe και σε αυτό θα πρωταγωνιστούν οι Mark Hamill (Star Wars), Carla Gugino, του Haunting of Hill House, Mary McDonnell, Carl Lumbly, Henry Thomas, Samantha Sloyan, T’Nia Miller, Rahul Kohli, Kate Siegel, Sauriyan Sapkota, Katie Parker, Michael Trucco, Malcolm Goodwin, Crystal Balint, Kyleigh Curran, Paola Nunez, Aya Furukawa, Matt Biedel, Daniel Jun, Ruth Codd, Robert Longstreet και Annabeth Gish.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το Fall of the House of Usher στο Netflix.