Πρώτη ματιά στην Dominique Thorne από την τηλεοπτική σειρά Ironheart (ΦΩΤΟ)

Από τα γυρίσματα της σειράς
09 Αυγούστου 2022 12:35
Πρώτη ματιά στην Dominique Thorne από την τηλεοπτική σειρά Ironheart (ΦΩΤΟ)

Το Ironheart της Marvel ξεκίνησε τα γυρίσματά του πριν μερικές εβδομάδες και πλέον έχουμε τις πρώτες εικόνες από το πλατό. Αυτό το σόου θα αποτελέσει μια από τις καινούργιες σειρές του MCU στο Disney Plus, με πρωταγωνίστρια την Dominique Thorne. H νεαρή ηθοποιός υποδύεται την Riri Williams, η οποία στα comics και στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios θα υποδυθεί τη διάδοχο του Iron Man.

Μιας και μιλάμε για διαρροή από παπαράτσι, να έχετε στο νου σας ότι αυτές οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω, υπάρχουν περίπτωση να «πέσουν» από το διαδίκτυο. Ωστόσο, τις φωτογραφίες φέρνει στη δημοσιότητα το Twitter account “Ironheart News” και μας δίνει μία πρώτη ματιά από τη στολή της Dominique Thorne και όχι μόνο.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Ο Anthony Ramos του In The Heights θα υποδυθεί τον κακό της σειράς, ενώ θα συμμετέχει και η Lyric Ross από τη σειρά This Is Us.

Το δίδυμο των σκηνοθετών που θα αναλάβει τα έξι επεισόδια του Ironheart είναι οι Sam Bailey και Angela Barnes, ενώ στην παραγωγή θα βρίσκεται η Proximity του Ryan Coogler, ο οποίος αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το Black Panther: Wakanda Forever. Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Chinaka Hodge, Zinzi Coogler και Shev Ohanian.

Βάσει των comics, που κυκλοφόρησαν το 2016, η Riri κατασκευάζει την δική της βερσιόν της στολής του Iron Man μέσα από την φοιτητική της εστία στο MIT και έτσι ξεκινάει το ταξίδι της ως διάδοχος του Tony Stark. Η συμμετοχή του Coogler στην παραγωγή δεν είναι τυχαία καθώς μέσα από το Black Panther 2 θα συστηθούμε στην ηρωίδα της Dominique Thorne.

Είναι άγνωστο ακόμη το παράθυρο κυκλοφορίας του Ironheart στο Disney Plus.