Ironheart: O Anthony Ramos είναι το νέο μέλος του MCU με σημαντικό ρόλο για το μέλλον

O σταρ του "In the Heights" στη νέα σειρά Ironheart
09 Φεβρουαρίου 2022 22:46
Ironheart: O Anthony Ramos είναι το νέο μέλος του MCU με σημαντικό ρόλο για το μέλλον

Το ρεπορτάζ του Deadline αποκαλύπτει πως ο AnthonyRamos, που έγινε γνωστός μέσα από το "In the Heights" θα συμπρωταγωνιστήσει στη σειρά Ironheart της Marvel Studios και του Disney Plus. Αποτελεί το νεότερο ηθοποιό που εισέρχεται στο Marvel Cinematic Universe και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα παίξει έναν ρόλο-κλειδί για το μέλλον του σύμπαντος γενικότερα. 

Μάλιστα τον παρομοιάζουν με τον ρόλο που ανέλαβε ο Jonathan Majors ως Kang the Conqueror στο Loki, ο οποίος αποτελεί πλέον έναν από τους κύριους νέους μεγάλους κακούς του MCU και θα τον δούμε στο Ant-Man and the Was Quantumania.

Οι πληροφορίες λένε πως θα εμφανιστεί με παρόμοιο τρόπο στο Ironheart της Marvel και παρόλο που δεν γνωρίζουμε ποιον υποδύεται, θα εμφανίζεται στα επόμενα projects του MCU. 

Στο Ironheart θα δούμε την Dominique Thorne στο ρόλο της Riri Williams, η οποία θα είναι η δημιουργός της επόμενης στολής του Iron Man και άξιου διαδόχου του Tony Stark, σύμφωνα με τα κόμικ πάντοτε. Στην Riri Williams της Dominique Thorne θα συστηθούμε μέσα από το Black Panther: Wakanda Forever

Ακόμη παραμένει άγνωστο το παράθυρο κυκλοφορίας της Ironheart, αν και το πιο φιλόδοξο σενάριο αναφέρει πως θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2022 στο Disney Plus, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί.