Ironheart: Πάτησε πλατό και γυρίζεται ήδη η νέα σειρά του MCU για το Disney Plus

Με νέα προσθήκη στο cast - Ένα βήμα πιο κοντά στο να δούμε τη Riri Williams της Dominique Thorne
15 Ιουνίου 2022 23:06
Ironheart: Πάτησε πλατό και γυρίζεται ήδη η νέα σειρά του MCU για το Disney Plus

Ένα σημαντικό βήμα πιο κοντά προς την κυκλοφορία της έκανε η σειρά της Ironheart, που θα αποτελέσει μια από τις καινούργιες σειρές του MCU στο Disney Plus στο άμεσο μέλλον στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Dominique Thorne. H νεαρή ηθοποιός υποδύεται την Riri Williams, η οποία στα comics και στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios θα υποδυθεί τη διάδοχο του Iron Man. Εάν ο Robert Downey Jr. συμμετέχει με τον οποιονδήποτε τρόπο στο σόου αυτό όμως παραμένει κάτι άγνωστο μέχρι τώρα και σίγουρα κάτι που η Marvel κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό. 

To Ironheart, λοιπόν, ξεκίνησε τα γυρίσματά του από σήμερα, όπως μετέδωσε το Deadline. Μάλιστα ανήμερα της πρώτης μέρας στο πλατό ανακοινώθηκε ένα ακόμη μέλος του cast και συγκεκριμένα ο Manny Montana του "Good Girls". Ωστόσο, όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί που ανακοινώθηκαν για τη σειρά, ο ρόλος του παραμένει κρυφός. 

Ο Anthony Ramos του In The Heights θα υποδυθεί εκτός απροόπτου τον κακό της σειράς, ενώ θα συμμετέχει και η Lyric Ross από τη σειρά This Is Us

Πρόσφατα είχαμε μάθει ότι ο Anthony Ramos του "In the Heights" θα υποδυθεί έναν σημαντικό ρόλο για το ευρύτερο MCU. Το δίδυμο των σκηνοθετών που θα αναλάβει τα έξι επεισόδια του Ironheart είναι οι Sam Bailey και Angela Barnes , ενώ στην παραγωγή θα βρίσκεται η Proximity του Ryan Coogler, ο οποίος αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το Black Panther: Wakanda Forever. Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Chinaka Hodge, Zinzi Coogler και Shev Ohanian. 

Βάσει των comics, που κυκλοφόρησαν το 2016, η Riri κατασκευάζει την δική της βερσιόν της στολής του Iron Man μέσα από την φοιτητική της εστία στο MIT και έτσι ξεκινάει το ταξίδι της ως διάδοχος του Tony Stark. Η συμμετοχή του Coogler στην παραγωγή δεν είναι τυχαία καθώς μέσα από το Black Panther 2 θα συστηθούμε στην ηρωίδα της Dominique Thorne. 

Είναι άγνωστο ακόμη το παράθυρο κυκλοφορίας του Ironheart στο Disney Plus.