Η διάδοχος του Iron Man λέγεται "Ironheart" και έρχεται στο Disney Plus

Το Armor Wars θα ζωντανέψει έναν εφιάλτη του Tony Stark
11 Δεκεμβρίου 2020 18:32
Η διάδοχος του Iron Man λέγεται "Ironheart" και έρχεται στο Disney Plus

Ο χαρακτήρας του Iron Man και η κληρονομιά του δε θα μπορούσε να λείπει από το λαμπρό μέλλον της Marvel στο Disney Plus. Για αυτό και το σύμπαν που σαν νονός βάφτισε ο Robert Downey Jr. με την αξεπέραστη ερμηνεία του ως Tony Stark επεκτείνεται! 

Η Disney ανακοίνωσε δύο νέες σειρές spinoff ουσιαστικά του Iron Man, που θα έρθουν στην εν λόγω streaming υπηρεσία και θα συνεχίσουν την κληρονομιά του, εξερευνώντας περαιτέρω το αντίκτυπο που άφησε στο MCU μετά την θυσία του στο Avengers: Endgame. Το πρώτο είναι το Ironheart, δηλαδή την διάδοχο του Tony Stark όπως είναι γνωστή εδώ και χρόνια στα ομώνυμα comics Και επιτέλους θα κάνει το live-action ντεμπούτο της. Η Dominique Thorne του "If Beale Street Could Talk" θα υποδυθεί την Riri Williams, μια διάνοια και εφευρέτρια της πιο ανεπτυγμένης πανοπλίας από τότε που εμφανίστηκε ο Iron Man. 

Η δεύτερη είναι το Armor Wars και θα επιστρέψει ο Don Cheadle ως War Machine, αποκτώντας έτσι τη δική του σειρά στο Disney+. Το εν λόγω σόου θα ζωντανέψει την κλασική ιστορία των comics και εφιάλτη του Tony Stark, σχετικά με το τι θα συνέβαινε εάν η τεχνολογία του έπεφτε στα λάθος χέρια. 

Αυτές οι δύο είναι μερικές από τις 10 συνολικά σειρές παραγωγής Marvel Studios που θα κάνουν ντεμπούτο στο Disney Plus μέσα στα επόμενα χρόνια.