Στο Black Panther: Wakanda Forever θα συστηθούμε στη διάδοχο του Iron Man

Η ώρα της Dominique Thorne να υποδυθεί την Ironheart ζυγώνει...
21 Αυγούστου 2021 10:47
Στο Black Panther: Wakanda Forever θα συστηθούμε στη διάδοχο του Iron Man

Η ώρα ενός εκ των νεότερων ηρωίδων του MCU κοντοζυγώνει. Την πρώτη τους γνωριμία με την Ironheart της Riri Williams θα έχουν οι fans της Marvel, πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη της σειρά στο Disney Plus. Ο λόγος για την διάδοχο του Iron Man στο MCU, που θα την υποδυθεί η Dominique Thorne των Judas and the Black Messiah και If Beale Street Could Talk και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο ρόλο με το Black Panther 2

Όπως μετέδωσε πρώτο το Comicbook.com, ο Kevin Feige έκανε την ανακοίνωση μιλώντας στο μέσο, σε μια συνέντευξη στο πλαίσιο της προώθησης του Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings (3 Σεπτεμβρίου). Ο επικεφαλής της Marvel Studios έκανε όμως μόνο αυτή την επιβεβαίωση αλλά και μερικές ακόμη αποκαλύψεις:

Γυρίζουμε αυτόν τον καιρό το Black Panther: Wakanda Forever και την χαρακτήρα της Riri Williams θα την γνωρίσετε πρώτα στο Black Panther 2. Νομίζω πως πάτησε στο πλατό για τις σκηνές της αυτή την εβδομάδα, πριν ξεκινήσει η παραγωγή της "Ironheart". 

Η ιστορία της Riri Williams ξεκίνησε από τα κόμικς σαφώς εκεί όπου είναι μια 15χρονη διάνοια φοιτήτρια του M.I.T. και σαφέστατα πολύ πιο έξυπνη από τον ίδιο τον Tony Stark. Τόσο που σύντομα κατασκευάζει την δική της τύπου "Iron Man" πανοπλία-στολή μέσα στο δωμάτιο της εστίας που διαμένει και με τον Stark να είναι απών, η Riri πατάει πόδι και γεμίζει το κενό. 

Αποτελεί μέρος μιας γενικότερης στροφής της Marvel Comics σε ένα πιο νεανικό κοινό με έμφαση στη διαφορετικότητα και την ευρύτητα, σε μια εποχή που μας σύστησε στον Spider-Man του Miles Morales, την Ms. Marvel της Kamala Khan και την Thor της Jane Foster.

Πλέον οι δύο τελευταίες αναμένεται να κάνουν το live-action ντεμπούτο τους στο MCU με την Iman Vellani να υποδύεται την Ms. Marvel στην ομώνυμη σειρά του Disney Plus και το The Marvels. H Natalie Portman θα παίξει την Jane Foster στο Thor: Love and Thunder, ενώ ήδη ο Miles Morales έχει ήδη εμφανιστεί στο Spider-Man: Into the Spider-Verse. Όλως τυχαίως αυτές οι τρεις νέες ηρωίδες του MCU θα μας συστηθούν εντός του 2022 -εάν όλα πάνε καλά. 

Το σενάριο της "Ironheart" έχει αναλάβει η Chinaka Hodge, γνωστή για τις δουλειές της με τη σειρά "Snowpiercer" και το "Amazing Stories" της Apple. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο του "Wakanda Forever" έχει αναλάβει ο Ryan Coogler.  

To Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο για τις 8 Ιουλίου 2022 και τα γυρίσματά του ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο.