Ironheart: Η νέα σειρά του MCU στο Disney Plus βρήκε τους σκηνοθέτες της

Στην παραγωγή του σόου ο Ryan Coogler του Black Panther 2
12 Απριλίου 2022 11:39
Ironheart: Η νέα σειρά του MCU στο Disney Plus βρήκε τους σκηνοθέτες της

Μετά από αρκετό καιρό μαθαίνουμε τα νεότερα από την παραγωγή του Ironheart της νέας σειράς του MCU για το Disney+, η οποία θα εστιάζει στην διάδοχο του Tony Stark, την Riri Williams που θα την υποδύεται η Dominique Throne. 

Πρόσφατα είχαμε μάθει ότι ο Anthony Ramos του "In the Heights" θα υποδυθεί έναν σημαντικό ρόλο για το ευρύτερο MCU. Τώρα ανακοινώθηκε το δίδυμο των σκηνοθετών που θα αναλάβει τα έξι επεισόδια του Ironheart και είναι οι Sam Bailey και Angela Barnes (φωτό), ενώ στην παραγωγή θα βρίσκεται η Proximity του Ryan Coogler, ο οποίος αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το Black Panther: Wakanda Forever.

Η Bailey θα σκηνοθετήσει τα πρώτα τρία επεισόδια και είναι γνωστή ως η συνδημιουργός του υποψήφιου για Emmy, Brown Girls, αλλά και του "You're So Talented", ενώ ήταν σκηνοθέτρια και στο σόου Dear White People του Netflix. 

Η Barnes θα αναλάβει τα επεισόδια 4-6 ης σειράς και ανάμεσα στα credits της περιλαμβάνονται επεισόδια των σειρών Mythic Quest, One Day at a Time, Blindspotting και την ερχόμενη 4η σεζόν του Atlanta

Βάσει των comics, που κυκλοφόρησαν το 2016, η Riri κατασκευάζει την δική της βερσιόν της στολής του Iron Man μέσα από την φοιτητική της εστία στο MIT και έτσι ξεκινάει το ταξίδι της ως διάδοχος του Tony Stark. Η συμμετοχή του Coogler στην παραγωγή δεν είναι τυχαία καθώς μέσα από το Black Panther 2 θα συστηθούμε στην ηρωίδα της Dominique Thorne.