Στο νέο ριάλιτι του Netflix αδέρφια ψάχνουν την παντοτινή αγάπη και…$100.000 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το Dated & Related
04 Αυγούστου 2022 19:56
Στο νέο ριάλιτι του Netflix αδέρφια ψάχνουν την παντοτινή αγάπη και…$100.000 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το trailer από το νέο ριάλιτι σόου του, το οποίο βάζει αδέρφια σε έναν διαγωνισμό, με $100.000 έπαθλο και ένα μόνο στόχο: να βρουν την αιώνια αγάπη.

Μετά την τεράστια επιτυχία του Too Hot to Handle, αλλά και του Love is Blind, η εταιρία φαίνεται πως επενδύει όλο και περισσότερο σε ριάλιτι γνωριμιών με το ολοκαίνουργιο “Dates & Related”. Η σειρά πρόκειται να κάνει ντεμπούτο τον επόμενο μήνα, και θα δείτε πολλά αδέρφια να μπαίνουν σε μία βίλα, αναζητώντας φυσικά τo άλλο τους μισό. Το twist εδώ είναι ότι μπαίνουν στο σπίτι με τα αδέρφια τους, που επίσης αναζητούν την αγάπη.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

Σινγκλ γεμάτοι αισιοδοξία μπαίνουν με τα αδέλφια τους σε μία πολυτελή βίλα, όπου θα αναζητήσουν τον έρωτα, αλλά και 100.000 δολάρια, σε έναν διαγωνισμό γνωριμιών.

Το πρώτο βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε μας δίνει μια μικρή γεύση από αυτά που θα δείτε: ραντεβού για δείπνο, αμήχανες συζήτησες με αδέρφια και πολλά ακόμη.

Το Dated & Related θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 2 Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.