Το “Writers Room” για το Stranger Things 5 μόλις ξεκίνησε! (ΦΩΤΟ)

Οι σεναριογράφοι ξεκίνησαν να ετοιμάζουν το σενάριο για το φινάλε της σειράς
03 Αυγούστου 2022 11:14
Το “Writers Room” για το Stranger Things 5 μόλις ξεκίνησε! (ΦΩΤΟ)

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το Stranger Things 4 Vol. 2 και όπως όλα δείχνουν, το “Writers Room” για την 5η σεζόν, μόλις ξεκίνησε! Αυτό σημαίνει ότι οι σεναριογράφοι, οι Duffer Brothers και το επιτελείο τους έχουν ξεκινήσει να γράφουν το σενάριο για τον τελευταίο κύκλο της σειράς.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε από τον επίσημο λογαριασμό των δημιουργών στο Twitter, στην οποία δημοσίευσαν μία εικόνα με έναν πίνακα, που γράφει “Stranger Things 5” και μία συνοδευτική λεζάντα που αναγράφει “Day 1”. Έτσι, οι εργασίες για το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Netflix έχουν ξεκινήσει, ωστόσο, δε γνωρίζουμε πότε θα μπουν οι ηθοποιοί στα πλατό για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Αυτό σημαίνει, ότι κατά πάσα πιθανότητα το Stranger Things 5 θα καθυστερήσει αρκετά για να φτάσει στη μικρή σας οθόνη. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως το tweet με την εικόνα από το “Writers Room” έχει γίνει ήδη viral στο Twitter μιας και μετράει περισσότερα από 585.000 likes και 57.000 retweets.

Stranger Things 4: Δείτε το φοβερό βίντεο με την δημιουργία του Vecna!  

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Μιλώντας στο Collider, οι δημιουργοί αποκάλυψαν ότι ενώ η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες, οι συνολικές ώρες δε θα ξεπερνούν τις δέκα ώρες.

Πιστεύαμε ότι η 4η σεζόν θα ήταν οκτώ επεισόδια και θα είχαν κανονική διάρκεια. Επομένως, αν μας είχατε πάρει συνέντευξη πριν από την 4η σεζόν, θα λέγαμε πάλι αυτό. Νομίζω ότι στοχεύουμε ξανά τα οκτώ επεισόδια, αλλά δε θέλουμε να είναι 13 ώρες, όπως η 4η σεζόν. Στοχεύουμε τις 10 ώρες ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερη από την 1η σεζόν, γιατί έχουμε να ολοκληρώσουμε πολλά πράγματα, αλλά μάλλον δε θα διαρκέσει όσο είναι η 4η.

Με βάση αυτό, ο Ross Duffer είπε ότι μια συνολική αλλαγή στην ιστορία θα αντιπροσώπευε τη διαφορά στο χρόνο εκτέλεσης, προσθέτοντας:

Στην 4η σεζόν, για παράδειγμα, πέρασαν δύο ώρες πριν καν οι χαρακτήρες μας συνειδητοποιήσουν ότι το τέρας σκότωνε ανθρώπους στο Hawkins. Ξέρουν ποια είναι η απειλή τώρα και αυτό θα βοηθήσει στην επιτάχυνσή της.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Stranger Things 5 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.