Το τέλος του "The Flash" έρχεται με την 9η σεζόν - Τι θα γίνει με το Arrowverse;

Ο Flash του Grant Gustin θα επιστρέψει για ένα τελευταίο σπριντ το 2023
01 Αυγούστου 2022 21:00
Το τέλος του "The Flash" έρχεται με την 9η σεζόν - Τι θα γίνει με το Arrowverse;

Είναι επίσημο πλέον: το The Flash τελειώνει με την επερχόμενη 9η σεζόν του, κλείνοντας έτσι τον κύκλο της μακροβιότερης σειράς του Arrowverse. Την ανακοίνωσε πραγματοποίησε το κανάλι The CW που φιλοξενεί το "Arrowverse" της DC,  όντας επίσηξς μια από τις πιο επιτυχημένες σε τηλεθέαση σειρές στην ιστορία του.

Έτσι, ο Grant Gustin θα πει αντίο στον Barry Allen ύστερα από εννέα σεζόν, ξεπερνώντας τις 8 σεζόν του Arrow με τον Stephen Amell

Η τελευταία σεζόν του The Flash θα αποτελείται από 13 επεισόδια και θα προβληθεί το 2023, δηλαδή στα μισά περίπου της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν, με τα γυρίσματά της να ξεκινούν τον επόμενο μήνα. 

Ο showrunner, Eric Wallace, είπε τα εξής: Εννέα σεζόν! 9 χρόνια που σώζουμε τη Central City παίρνοντας μαζί το κοινό μας σε ένα ταξίδι γεμάτο συγκίνηση, χιούμορ και θέαμα. Τώρα ο Barry Allen φτάνει στην αρχή της τελευταίας του κούρσας.

Οι φήμες πως η σειρά του Flash θα κοβόταν είχαν ακουστεί για την 8η σεζόν, ωστόσο το The CW ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταγωνιστές όπως τον Gustin και την Candice Patton (Iris West) για μια ακόμη σεζόν. 

Ουσιαστικά το φινάλε του The Flash θα προβληθεί μερικές εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα της ταινίας "The Flash" με τον Ezra Miller (23 Ιουνίου 2023). Ωστόσο πηγές λένε ότι η σειρά του The CW θα κλείσει απλώς την δική της ιστορία και δε θα συνδεθεί ούτε θα χτίσει κάτι με την ταινία της DC. 

Τι σημαίνει όμως αυτό για το Arrowverse; 

Το εάν αυτό αποτελεί το τέλος του Arrowverse οριστικά μένει να επιβεβαιωθεί. Ωστόσο μετά και το "Crisis on Infinite Earths" crossover αποτέλεσε ένα τέλος εποχής καθώς μετά μας αποχαιρέτησαν τα "Arrow" και 'Supergirl". Ίσως με το φινάλε του The Flash να σηματοδοτήσει ένα ακόμη τέλος εποχής για το Arrowverse, όπως το γνωρίζαμε.