Το trailer για την 3η σεζόν του Locke & Key μάς δείχνει έναν νέο δαιμονικό εχθρό

Στις 10 Αυγούστου η πρεμιέρα του φινάλε
28 Ιουλίου 2022 21:25
Το trailer για την 3η σεζόν του Locke & Key μάς δείχνει έναν νέο δαιμονικό εχθρό

Το Locke & Key ετοιμάζεται να σας αποχαιρετήσει μια για πάντα, καθώς η 3η και τελευταία σεζόν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Αύγουστο. Γι’ αυτό το λόγο, το Netflix έδωσε μόλις τώρα στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του νέου κύκλου, ο οποίος αναμένεται να φέρει ένα νέο δαιμονικό εχθρό στο προσκήνιο.

Η επίσημη σύνοψη της τελευταίας σεζόν σύμφωνα με το Netflix:

Στο συναρπαστικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, η οικογένεια Λοκ ανακαλύπτει κι άλλη μαγεία, καθώς αντιμετωπίζει έναν δαιμονικό νέο εχθρό που θέλει πάση θυσία τα κλειδιά.

Το cast της σειράς αποτελείται από τους Darby Stanchfield (Scandal), Connor Jessup (Falling Skies), Jackson Robert Scott (WandaVision), Emilia Jones (CODA), Brendan Hines (The Tick), Sherri Saum (Power Book II: Ghost), Coby Bird (The Good Doctor), Kevin Durand (Ballers) και Aaron Ashmore (Killjoys).

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comics του Joe Hill (γιος του Stephen King) και του Gabriel Rodriguez. Πρωταγωνιστούν τα αδέρφια Locke όπου μετά την μυστηριώδη δολοφονία του πατέρα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στην οικεία των προγόνων τους το Keyhouse. Εκεί ανακαλύπτουν κάποια μαγικά κλειδιά που συνδέονται με τα όσα συνέβησαν στον πατέρα τους, αλλά η εξερεύνησή τους θα ξυπνήσει παράλληλα ένα μεγάλο κακό.

Η 3η σεζόν του Locke & Key θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.