Locke and Key Σεζόν 2: Οι μαγικές περιπέτειες των “Locke” συνεχίζονται στο νέο trailer

Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς του Netflix
06 Οκτωβρίου 2021 20:35
Locke and Key Σεζόν 2: Οι μαγικές περιπέτειες των “Locke” συνεχίζονται στο νέο trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε επιτέλους το επίσημο trailer από την 2η σεζόν του Locke and Key, το οποίο επιστρέφει για να συνεχίσει το μαγικό ταξίδι των αδερφών Locke, μετά το φόνο του πατέρα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δημιουργοί της σειράς είναι οι Meredith Averill, Aron Eli Coleite και Carlton Cuse, ενώ μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott και Asha Bromfield.

Η σύνοψη του Netflix για την 2η σεζόν έχει ως εξής:

Πιο κοντά στον κίνδυνο από όσο φαντάζονται, οι Tyler, Kinsey και Bode ανοίγουν κι άλλα οικογενειακά μυστικά, ψάχνοντας βαθύτερα τη δύναμη και το μυστήριο των κλειδιών.

Το "Locke & Key" αφηγείται την ιστορία τριών αδερφών, που μετά τον φόνο του πατέρα τους, μετακομίζουν στο πατρικό του σπίτι, όπου ανακαλύπτουν ότι στο σπίτι υπάρχουν μαγικά κλειδιά που τους χαρίζουν πολλές δυνάμεις και ικανότητες.

Τι κι αν δεν έχει προβληθεί ακόμη η 2η σεζόν, το Netflix έχει ήδη ανανεώσει τη δημοφιλή σειρά για την 3η. Το Locke & Key βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comics του Joe Hill (γιος του Stephen King) και του Gabriel Rodriguez. Πρωταγωνιστούν τα αδέρφια Locke όπου μετά την μυστηριώδη δολοφονία του πατέρα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στην οικεία των προγόνων τους το Keyhouse.

Η 2η σεζόν του "Locke and Key" έρχεται στο Netflix στις 22 Οκτωβρίου 2021. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.