Αυτό το βίντεο θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε όλα όσα έγιναν στην 2η σεζόν του Locke & Key

Προτού δείτε το νέο και τελευταίο κύκλο
07 Αυγούστου 2022 18:07
Αυτό το βίντεο θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε όλα όσα έγιναν στην 2η σεζόν του Locke & Key

Ο 3ος και τελευταίος κύκλος του Locke & Key πλησιάζει και το Netflix θέλει να φρεσκάρει τη μνήμη σας, σε περίπτωση που δεν θυμάστε κάποια σημαντικά γεγονότα. Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο κανάλι της υπηρεσίας στο YouTube κυκλοφόρησε ένα Recap βίντεο από τη σειρά, το οποίο μέσα από σχεδόν 2μιση λεπτά σάς παρουσιάζει τα πιο σημαντικά γεγονότα της 2ης σεζόν.

Ένα βίντεο, λοιπόν, που απευθύνεται σε εκείνους που έχουν ξεχάσει ή θέλουν να θυμηθούν ξανά μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα, προτού «βουτήξουν» στο νέο κεφάλαιο.

Η επίσημη σύνοψη της τελευταίας σεζόν σύμφωνα με το Netflix:

Στο συναρπαστικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, η οικογένεια Λοκ ανακαλύπτει κι άλλη μαγεία, καθώς αντιμετωπίζει έναν δαιμονικό νέο εχθρό που θέλει πάση θυσία τα κλειδιά.

Το cast της σειράς αποτελείται από τους Darby Stanchfield (Scandal), Connor Jessup (Falling Skies), Jackson Robert Scott (WandaVision), Emilia Jones (CODA), Brendan Hines (The Tick), Sherri Saum (Power Book II: Ghost), Coby Bird (The Good Doctor), Kevin Durand (Ballers) και Aaron Ashmore (Killjoys).

Το trailer για την 3η σεζόν του Locke & Key μάς δείχνει έναν νέο δαιμονικό εχθρό

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comics του Joe Hill (γιος του Stephen King) και του Gabriel Rodriguez. Πρωταγωνιστούν τα αδέρφια Locke όπου μετά την μυστηριώδη δολοφονία του πατέρα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στην οικεία των προγόνων τους το Keyhouse. Εκεί ανακαλύπτουν κάποια μαγικά κλειδιά που συνδέονται με τα όσα συνέβησαν στον πατέρα τους, αλλά η εξερεύνησή τους θα ξυπνήσει παράλληλα ένα μεγάλο κακό.

Η 3η σεζόν του Locke & Key θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το Recap βίντεο παρακάτω.