Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Locke & Key μόλις ξεκίνησαν! (ΕΙΚΟΝΑ)

Λογικά θα τη δούμε το 2022
03 Δεκεμβρίου 2021 15:53
Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Locke & Key μόλις ξεκίνησαν! (ΕΙΚΟΝΑ)

Η 2η σεζόν του Locke & Key του Netflix προβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία για την υπηρεσία. Ναι, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η τηλεοπτική σειρά φαντασίας, θα επιστρέψει με την 3η σεζόν και όπως μάθαμε πλέον, μόλις ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

Αυτό το νέο ήρθε απευθείας από τον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο Instagram, στο οποίο δημοσιεύτηκαν και μερικές backstage φωτογραφίες με τους ηθοποιούς. Επιπροσθέτρως, παρακάτω μπορείτε να δείτε και το νέο λογότυπο της σειράς εν όψη της 3ης σεζόν:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Στο cast της σειράς συναντάμε τους:  Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Laysla De Oliveira, Aaron Ashmore, Petrice Jones, και Griffin Gluck.

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comics του Joe Hill (γιος του Stephen King) και του Gabriel Rodriguez. Πρωταγωνιστούν τα αδέρφια Locke όπου μετά την μυστηριώδη δολοφονία του πατέρα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στην οικεία των προγόνων τους το Keyhouse. Εκεί ανακαλύπτουν κάποια μαγικά κλειδιά που συνδέονται με τα όσα συνέβησαν στον πατέρα τους, αλλά η εξερεύνησή τους θα ξυπνήσει παράλληλα ένα μεγάλο κακό.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την 3η σεζόν του Locke & Key παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.