Η 3η σεζόν του Locke & Key θα είναι και η τελευταία – Δείτε τις πρώτες εικόνες

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά
07 Απριλίου 2022 17:11
Η 3η σεζόν του Locke & Key θα είναι και η τελευταία – Δείτε τις πρώτες εικόνες

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες, καθώς και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες όσον αφορά την 3η σεζόν του Locke & Key. Τα γυρίσματα για το νέο κεφάλαιο είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Δεκέμβριο και όπως έγινε γνωστό, η σειρά πρόκειται να σας αποχαιρετήσει με τον 3ο κύκλο, καθώς αυτό ήθελαν οι δημιουργοί του από την αρχή.

Μόλις ξεκινήσαμε να δουλεύουμε για τη σειρά, νιώσαμε ότι τρεις σεζόν ήταν η ιδανική διάρκεια για να φέρουμε την ιστορία της οικογένειας Locke και τις περιπέτειες του Keyhouse σε ένα ικανοποιητικό τέλος. Ως σεναριογράφοι, είμαστε ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να πούμε τη δική μας εκδοχή της απίστευτης ιστορίας των Joe Hill και Gabriel Rodriguez. “Κρατάμε τα μαγικά κλειδιά, ωστόσο, για προσωπική μας χρήση”.

Επιπροσθέτως, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

Αξίζει να αναφερθεί, πως η 3η σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Στο cast της σειράς συναντάμε τους: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Laysla De Oliveira, Aaron Ashmore, Petrice Jones, και Griffin Gluck.

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comics του Joe Hill (γιος του Stephen King) και του Gabriel Rodriguez. Πρωταγωνιστούν τα αδέρφια Locke όπου μετά την μυστηριώδη δολοφονία του πατέρα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στην οικεία των προγόνων τους το Keyhouse. Εκεί ανακαλύπτουν κάποια μαγικά κλειδιά που συνδέονται με τα όσα συνέβησαν στον πατέρα τους, αλλά η εξερεύνησή τους θα ξυπνήσει παράλληλα ένα μεγάλο κακό.

Η 2η σεζόν του Locke & Key του Netflix προβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία για την υπηρεσία. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την 3η σεζόν του Locke & Key παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.