Locke & Key: Σεζόν 2 | Το πρώτο trailer είναι εδώ και είναι μαγευτικά χαοτικό

Τον Οκτώβριο η μεγάλη πρεμιέρα
14 Σεπτεμβρίου 2021 19:58
Locke & Key: Σεζόν 2 | Το πρώτο trailer είναι εδώ και είναι μαγευτικά χαοτικό

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser trailer από την 2η σεζόν του Locke & key, το οποίο επιστρέφει με νέα μαγικά κλειδιά που θα σας «κολλήσουν» στην οθόνη σας. Η σειρά μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι, επανέρχεται αυτόν τον Οκτώβριο με δέκα επεισόδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δημιουργοί της σειράς είναι οι Meredith Averill, Aron Eli Coleite και Carlton Cuse, ενώ μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott και Asha Bromfield.

Το "Locke & Key" αφηγείται την ιστορία τριών αδερφών, που μετά τον φόνο του πατέρα τους, μετακομίζουν στο πατρικό του σπίτι, όπου ανακαλύπτουν ότι στο σπίτι υπάρχουν μαγικά κλειδιά που τους χαρίζουν πολλές δυνάμεις και ικανότητες.

Μάλιστα, παρόλο που η 2η σεζόν θα έρθει τον επόμενο μήνα, το Netflix έχει ήδη ανανεώσει τη σειρά και για 3η σεζόν. Το Locke & Key βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comics του Joe Hill (γιος του Stephen King) και του Gabriel Rodriguez. Πρωταγωνιστούν τα αδέρφια Locke όπου μετά την μυστηριώδη δολοφονία του πατέρα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στην οικεία των προγόνων τους το Keyhouse.

Ακόμα δεν προβλήθηκε η 2η και το Locke & Key θα συνεχίσει για 3η σεζόν

Η 2η σεζόν του "Locke and Key" έρχεται στο Netflix στις 22 Οκτωβρίου 2021. Δείτε το πρώτο teaser trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.