Το The Bear επιστρέφει για 2η σεζόν και είναι μια σειρά που έχει κάνει πάταγο

Ο Jeremy Allen White θα πάει πάλι πίσω στον πάγκο της κουζίνας του
15 Ιουλίου 2022 14:34
Το The Bear επιστρέφει για 2η σεζόν και είναι μια σειρά που έχει κάνει πάταγο

Μια από τις νεότερες σειρές που θα λέγαμε ότι είναι "αποκάλυψη" είναι το The Bear των Hulu/FX. Η δραματική-κωμική σειρά με πρωταγωνιστή τον Jeremy Allen White -που τον γνωρίσαμε από τη σειρά "Shameless"- θα επιστρέψει για 2η σεζόν, καθώς η Disney που κατέχει το δίκτυο έδωσε το πράσινο φως. 

Και πως να μην το δώσει όταν ύστερα από 8 επεισόδια που διατέθηκαν στις 23 Ιουνίου, η σειρά φιγουράρει με το απόλυτο "φρέσκο" σκορ του 100% στο Rotten Tomatoes, ενώ το σκορ του κοινού βρίσκεται στο 92%.

Δημιουργός του σόου είναι ο Christopher Storer του "Ramy" και showrunner η Joanna Calo (BoJack Horseman). Στο The Bear ο White υποδύεται έναν ταλαντούχο σεφ, ο οποίος αναγκάζεται να επιστρέψει στο πατρικό του στο Σικάγο και να τρέξει την οικογενειακή επιχείρηση, ένα συνοικιακό σαντουιτσάδικο, ύστερα από την αυτοκτονία του αδερφού του -τον υποδύεται ο Jon Bernthal. 

Ελπίζουμε το The Bear να καταλήξει στο ελληνικό Disney+ εκεί όπου φιλοξενούνται κι άλλες σειρές των Hulu/FX. Πάντως η 2η σεζόν του The Bear θα προβληθεί εντός του 2023