House: Όλα τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς έφτασαν στο Hulu και αυτό σημαίνει ένα πράγμα

Έρχεται και στο Disney Plus;
07 Νοεμβρίου 2023 11:12
House: Όλα τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς έφτασαν στο Hulu και αυτό σημαίνει ένα πράγμα

Από σήμερα, όλοι οι συνδρομητές του Hulu στην Αμερική, καθώς και σε άλλες περιοχές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς, House. Οι 8 σεζόν του πασίγνωστου σόου καταφθάνουν σήμερα, 7 Νοεμβρίου στην εν λόγω πλατφόρμα και αυτό μπορεί να σημαίνει ένα πράγμα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει, λοιπόν, ότι το House θα παίζει και στο Disney Plus όσον αφορά άλλες χώρες όπως είναι και η Ελλάδα, καθώς τα Hulu και Disney Plus είναι «ένα». Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά αν ισχύει θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες ώρες/ημέρες.

Το House επικεντρώνεται στον λαμπρό επικεφαλής του διαγνωστικού κέντρου Princeton-Plainsboro Teaching Hospital με πρωταγωνιστή τον Hugh Laurie. Η σειρά ήρθε στην Ελλάδα με τον τίτλο Ιατρικές Υποθέσεις, ενώ στην Αμερική ονομάζεται και House M.D. Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα νοσοκομείο και παρακολουθεί τις περιπέτειες μιας ομάδας γιατρών η οποία σε κάθε επεισόδιο καλείται να κάνει την σωστή διάγνωση για τον εκάστοτε ασθενή.

Κεντρικό πρόσωπο είναι ένας ιδιοφυής αλλά εκκεντρικός και ελαφρώς αντικοινωνικός γιατρός ονόματι Dr. Gregory House, ο οποίος με τις γνώσεις του, την εμπειρία, την ευφυΐα και την αντίληψή του λύνει τις πιο μυστηριώδεις ιατρικές υποθέσεις.

Το House είναι μία πολύ γνωστή τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στο FOX το 2004 και ολοκληρώθηκε μετά από 177 επεισόδια το 2012. Το σόου είναι μια δημιουργία του David Shore, ενώ έπαιζαν και οι Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jennifer Morrison, Jesse Spencer, Peter Jacobson, Kal Penn, Olivia Wilde, Amber Tamblyn, Odette Annable και Charlyne Yi.

Όλα τα επεισόδια βρίσκονται διαθέσιμα στο Hulu, αλλά και στο Amazon Prime Video.

Tags: