Μάθαμε πότε θα παίξουν τα νέα επεισόδια του American Horror Story

Έρχεται το δεύτερο μέρος του Delicate
15 Μαρτίου 2024 14:13
Μάθαμε πότε θα παίξουν τα νέα επεισόδια του American Horror Story

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος από την 12η σεζόν του American Horror Story που ερχόταν με τον υπότιτλο Delicate. Τα επεισόδια ήταν λίγα σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλος, αλλά σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ήταν μόλις το Part 1. Αυτό σημαίνει ότι το Delicate συνεχίζεται και πλέον μάθαμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα.

Αναλυτικότερα, το Hulu ανακοίνωσε ότι το δεύτερο μέρος (Part 2) του American Horror Story: Delicate θα καταφθάσει στις 3 Απριλίου με ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο και κάθε εβδομάδα θα κυκλοφορεί από ένα. Το δεύτερο μέρος θα αποτελείται από τέσσερα συνολικά επεισόδια και μετά το Hulu θα προβάλλονται και στο Disney Plus, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν το δεύτερο μέρος θα παίξει στο Disney Plus της Ελλάδας στις 3 ή στις 4 Απριλίου, αλλά αυτό θα γίνει γνωστό κατά πάσα πιθανότητα σύντομα.

Παράλληλα, το FX κυκλοφόρησε και την επίσημη αφίσα που παρουσιάζει την Emma Roberts, αν και δε θα είναι μόνη της στο Part 2, καθώς μάλλον θα επιστρέψει και η Kim Kardashian, αλλά και η Cara Delevingne (“Carnival Row”).

Για την ιστορία, το American Horror Story έχει πάρει ήδη το πράσινο φως και για την 13η σεζόν του.