Η 20η σεζόν του Grey's Anatomy είναι εδώ με πολλές εκπλήξεις!

Σήμερα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική
14 Μαρτίου 2024 21:41
Η 20η σεζόν του Grey's Anatomy είναι εδώ με πολλές εκπλήξεις!

Το Grey's Anatomy επιστρέφει σήμερα 14 Μαρτίου και πάλι στις οθόνες σας με την 20η σεζόν του στο ABC. Η σειρά φαινόμενο υπόσχεται ότι η νέα σεζόν θα επιστρέψει το σόου στις ρίζες του, καθώς αναλαμβάνει νέα showrunner, η γνωστή σεναριογράφος Meg Marinis.

Ο νέος κύκλος θα δει την επιστροφή της Jessica Capshaw στο ρόλο της Dr. Arizona Robbins, αλλά και του Alex Landi στο ρόλο του Dr. Nico Kim, με τους Natalie Morales και Freddy Miyares να βρίσκονται επίσης στο cast.

«Είναι το Grey’s Anatomy που λείπει από τους θαυμαστές εδώ και ένα χρόνο», είπε η Marinis σε μία πρόσφατη δήλωσή της.

Λυπάμαι που πέρασε τόσος καιρός, αλλά θα επιστρέψουμε και θα επιστρέψουμε τόσο δυνατοί όσο ποτέ.

Ο νέος κύκλος ξεκινάει ακριβώς μετά το φινάλε της 19ης σεζόν, όπου ο Teddy καταρρέει και οι ασκούμενοί του παίρνουν τα ηνία, ενώ τα δύο ζευγάρια Meredith και Nick, αλλά και Jo και Link ξεκαθαρίζουν τις σχέσεις τους.

Η 20η σεζόν του Grey's Anatomy θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στο ABC και στο Hulu, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα καταφθάσει απευθείας και στο Disney Plus, μιας και η σειρά παίζει σε αυτή τη streaming υπηρεσία στη χώρα μας. Παρακολουθήστε το πιο πρόσφατο trailer για τον νέο κύκλο μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.