Το trailer του American Horror Story: Delicate Part Two με την Kim Kardashian είναι εδώ!

Σήμερα η πρεμιέρα
03 Απριλίου 2024 15:18
Το trailer του American Horror Story: Delicate Part Two με την Kim Kardashian είναι εδώ!

Το Hulu και το FX Networks κυκλοφόρησαν το επίσημο teaser trailer για το American Horror Story: Delicate Part Two, το νέο μέρος επεισοδίων του “Delicate” που έκανε πρεμιέρα πέρυσι. Το δεύτερο μέρος θα αποτελείται από τέσσερα συνολικά επεισόδια και μετά το Hulu θα προβάλλονται και στο Disney Plus, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Η Kim Kardashian επιστρέφει στο ρόλο της Siobhan Corbyn, ενώ μαζί της θα βρίσκεται φυσικά και η Emma Roberts (Anna Victoria Alcott), αλλά και η Cara Delevingne.

Το trailer διαρκεί περίπου 1 λεπτό και θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από τα νέα επεισόδια, ενώ ξεκινάει κάπως ανατριχιαστικά, αφού βλέπουμε την Anna Victoria Alcott να τρώει ένα κόκκαλο, καθώς βρίσκεται σε ένα εστιατόριο με την Siobhan Corbyn.

Το FX γράφει στην περιγραφή του: “Στο American Horror Story: Delicate, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, η ηθοποιός Anna Victoria Alcott δε θέλει τίποτα άλλο από το να κάνει οικογένεια. Καθώς ο θόρυβος γύρω από την πρόσφατη ταινία της μεγαλώνει, φοβάται ότι μπορεί να γίνει στόχος. Το AHS: Delicate είναι το 12ο μέρος της βραβευμένης σειράς που δημιουργήθηκε από τους Ryan Murphy και Brad Falchuk”.

Για την ιστορία, το American Horror Story έχει πάρει ήδη το πράσινο φως και για την 13η σεζόν του.

Το American Horror Story: Delicate Part Two θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Hulu και κατά πάσα πιθανότητα θα καταφθάσει σύντομα και στην Ελλάδα μέσα από το Disney Plus. Μπορείτε να δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.