Το Prison Break επιστρέφει στους δέκτες σας με ολοκαίνουργια σειρά!

Η θρυλική σειρά επιστρέφει ξανά (και ξανά)
02 Νοεμβρίου 2023 19:47
Το Prison Break επιστρέφει στους δέκτες σας με ολοκαίνουργια σειρά!

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αναφέρει ότι το Hulu ετοιμάζει την reboot σειρά του Prison Break. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το νέο project, αλλά φαίνεται ότι έχουν πέσει οι υπογραφές, με τον showrunner των Mayans M.C, Elgin James, να αναλαμβάνει τα ηνία.

Ο James, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ήταν ο showrunner και στο πρόσφατο Mayans M.C. Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Deadline, το οποίο αναφέρει ότι η Sierra Drive θα βρίσκεται στην παραγωγή της νέας σειράς του Hulu και θα είναι ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο για το franchise που θα βασίζεται σε αυτό το σύμπαν.

Το Hulu δεν έχει ανακοινώσει ακόμα καμία λεπτομέρεια, αλλά μην περιμένετε -όπως λέει και το Deadline- να δείτε κανέναν ηθοποιό από τα παλιά, όπως παραδείγματος χάρη ο Wentworth Miller που έπαιζε τον Michael Scofield.

Το νέο Prison Break είναι μια συμφωνία της 20th Television, των Disney Television Studios δηλαδή, με τον James να είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον δημιουργό/εκτελεστικό παραγωγό του Prison Break, Paul Scheuring και τους εκτελεστικούς παραγωγούς της αρχικής σειράς Dawn Olmstead, Marty Adelstein και Neal Moritz.

Τo Prison Break (Η Απόδραση) ήταν μια Αμερικανική τηλεοπτική σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox στις 29 Αυγούστου 2005. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Paul Scheuring, Αμερικανό σεναριογράφο και σκηνοθέτη. Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων ξεκίνησε να προβάλλεται στις Η.Π.Α στις 21 Αυγούστου 2006 έχοντας τον τίτλο Prison Break: Manhunt. Το 2017 κατέφθασε και η 5η σεζόν, ύστερα από αρκετά χρόνια που περίμεναν μια συνέχεια οι fans.

Μιας και μιλάμε για παραγωγή Hulu, αυτό σημαίνει ότι σε εμάς στην Ελλάδα, το νέο Prison Break θα παίζει μέσα από τη συχνότητα του Disney+.