Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Και τα 6 επεισόδια διαθέσιμα από σήμερα
24 Ιουνίου 2022 18:13
Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Το Money Heist: Korea – Joint Economy Area ή αλλιώς Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix, μέσα από 6 επεισόδια.

Τo cast και οι φυσιογνωμίες των ηθοποιών θυμίζουν το ισπανικό πρωτότυπο σόου, καθώς τα ονόματα και οι χαρακτήρες είναι...οι ίδιοι. Τον Καθηγητή υποδύεται ο Yoo ji-tae, την Τόκιο η Jung Jong-seo και τον Berlin ο Park Hae-soo που θα αναγνωρίζεται ως ένα από τα πρόσωπα του φαινομένου "Squid Game".

Δείτε μερικές από τις επίσημες αφίσες της σειράς:

Λίγα λόγια για το σενάριο του Money Heist: Korea

Ανάμεσα στα σύνορα των δύο χωρών όπου σήμερα είναι χωρισμένες, υπάρχει μια Κοινή Οικονομική Ζώνη που περιέχει το νομισματοκοπείο όπου θα θα εκτυλίσσεται όλη η δράση. Εν μέσω της περιόδου επανένωσης, το νομισματοκοπείο "κόβει" το καινούργιο ενοποιημένο νόμισμα με σκοπό να χτιστεί μια φρέσκια σταθερή οικονομία. Ωστόσο παρά τις ελπίδες του κόσμου για περισσότερη ισότητα μετά την ενοποίηση, οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι.  Το μόνο που στέκεται ενάντια στους γκάνγκστερ και τη λεία τους είναι μια κοινή αστυνομική δύναμη με ηγέτες μια Νοτιοκορεάτισσα διαπραγματεύτρια και έναν Βορειοκορεάτη πράκτορα.

4 τρισεκατομμύρια γουόν σε ένα ενοποιημένο νόμισμα. Μια ληστεία χωρίς όρια σε μια χώρα χωρίς σύνορα. Αυτό είναι το έγκλημα που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι το Netflix δεν έχει τελειώσει ακόμα με το -κλασσικό- Money Heist, καθώς ετοιμάζει ήδη την spin-off σειρά του Berlin.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Netflix, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.