Berlin: Η spin-off σειρά του La Casa de Papel έρχεται για μία τέλεια ληστεία με τον Pedro Alonso (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε γιατί ο Berlin επιστρέφει για μία ακόμη υπόθεση
28 Νοεμβρίου 2023 16:18
Berlin: Η spin-off σειρά του La Casa de Papel έρχεται για μία τέλεια ληστεία με τον Pedro Alonso (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ετοιμάζεται πυρετωδώς για την spin-off σειρά του La Casa de Papel και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer της. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Berlin με πρωταγωνιστή τον Pedro Alonso, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για μία ακόμα τέλεια ληστεία.

Η σειρά λειτουργεί ως prequel και έτσι πρόκειται να μάθετε πολλά περισσότερα όσον αφορά τη ζωή του Berlin, πριν συμμετάσχει στη σειρά που όλοι γνωρίζετε. To Νεtflix αναφέρει στη λεζάντα του τα εξής: Κάποιες ληστείες, όπως και κάποιες ιστορίες αγάπης, είναι ακαταμάχητες. Από τον κόσμο της "Τέλειας Ληστείας", ο ΒΕΡΟΛΙΝΟ έρχεται στο Netflix από 29 Δεκεμβρίου.

Η πλοκή της σειράς αναφέρει:

Στις ένδοξες μέρες του, ο Βερολίνο και μια δαιμόνια συμμορία βρίσκονται στο Παρίσι για ένα από τα μεγαλύτερα σχέδιά του: να κλέψουν κοσμήματα αξίας 44 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε το επίσημο trailer του Berlin:

 

Η spin-off σειρά θα είναι prequel του La Casa de Papel και θα εξερευνήσει τη "χρυσή εποχή" του Berlin, καθώς επιχειρεί μια από τις πιο εντυπωσιακές ληστείες του. Ο Berlin ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της αρχικής σειράς, ενώ ήταν ο δεύτερος στην ιεραρχία της πρώτης ληστείας και σχεδίασε επίσης τη δεύτερη μαζί με τον Καθηγητή και τον Palermo.

Εκτός από τον Pedro Alonso που θα είναι ο αγαπητός Berlin, ξέρουμε ότι στο cast θα βρίσκονται και οι Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της "Keila" που είναι ειδική στους υπολογιστές, Tristán Ulloa (Fariña) ως το δεξί χέρι του Βερολίνου και φιλάνθρωπο καθηγητή "Damián", Begoña Vargas (Welcome to Eden) ως την ασταθής "Cameron", Julio Peña Fernández (Through My Window) ως τον αφοσιωμένος "Roi" και Joel Sánchez ως ο "Bruce", ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση.

Ο Berlin του Pedro Alonso ετοιμάζεται για μία ακόμα τέλεια ληστεία! – Δείτε το νέο trailer

Το Berlin θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου.