BERLIN: Δείτε το πρώτο trailer από τη νέα La Casa De Papel σειρά του Netflix

Έρχεται εντός 2023 το prequel σόου
18 Ιουνίου 2023 10:16
BERLIN: Δείτε το πρώτο trailer από τη νέα La Casa De Papel σειρά του Netflix

Το Netflix μόλις έδωσε στους fans μια γεύση από την επερχόμενη spin-off σειρά BERLIN, η οποία θα επικεντρώνεται στον χαρισματικό χαρακτήρα με το ίδιο όνομα από το Money Heist, γνωστό και ως La Casa De Papel. Το teaser trailer κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του τελευταίου TUDUM Event και δείχνει τον Pedro Alonso να ενσαρκώνει ξανά τον ρόλο του ως Andrés de Fonollosa, γνωστός και ως Berlin.

Ο Berlin ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του Money Heist, της ισπανικής σειράς που έγινε απίστευτα viral, και ακολουθούσε μια ομάδα ληστών που πραγματοποίησαν δύο περίτεχνες ληστείες στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και στην Τράπεζα της Ισπανίας. Ο Berlin ήταν ο δεύτερος στην ιεραρχία της πρώτης ληστείας και σχεδίασε επίσης τη δεύτερη μαζί με τον Καθηγητή και τον Palermo.

Η spin-off σειρά θα είναι prequel του Money Heist και θα εξερευνήσει τη "χρυσή εποχή" του Berlin, καθώς επιχειρεί μια από τις πιο εντυπωσιακές ληστείες του. Το teaser trailer δείχνει τον Berlin να φτάνει στο Παρίσι με την ομάδα του και να προετοιμάζεται για τη ληστεία, ενώ περιείχε επίσης πολλές σκηνές γεμάτες δράση. Μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το πρώτο trailer του BERLIN:

Ποιοι θα παίξουν στη σειρά;

Εκτός από τον Pedro Alonso που θα είναι ο αγαπητός Berlin, ξέρουμε ότι στο cast θα βρίσκονται και οι Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της "Keila" που είναι ειδική στους υπολογιστές, τον Tristán Ulloa (Fariña) ως το δεξί χέρι του Βερολίνου και φιλάνθρωπο καθηγητή "Damián", την Begoña Vargas (Welcome to Eden) ως την ασταθής "Cameron", τον Julio Peña Fernández (Through My Window) ως τον αφοσιωμένος "Roi" και τον Joel Sánchez ως ο "Bruce", ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα δούμε και ηθοποιούς από το La Casa de Papel μέσα στο cast.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το BERLIN:

Το BERLIN αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Netflix μέσα στο Δεκέμβριο, χωρίς όμως να ξέρουμε ακόμη τη συγκεκριμένη ημέρα.