Ο Berlin του Pedro Alonso ετοιμάζεται για μία ακόμα τέλεια ληστεία! – Δείτε το νέο trailer

Αυτοί είναι οι κεντρικοί χαρακτήρες της spin-off σειράς
25 Οκτωβρίου 2023 11:54
Ο Berlin του Pedro Alonso ετοιμάζεται για μία ακόμα τέλεια ληστεία! – Δείτε το νέο trailer

Ο επίσημος λογαριασμός του Berlin στο X (πρώην Twitter) ανέβασε ένα ολοκαίνουργιο teaser trailer για την επερχόμενη σειρά του Netflix, όπου μας υπενθυμίζει να συντονιστούμε αυτόν τον Δεκέμβριο. Ο εμβληματικός και πολύ αγαπητός χαρακτήρας του Pedro Alonso επιστρέφει σε νέες περιπέτειες και φυσικά σε μία τέλεια ληστεία.

Το νέο teaser δεν αποκαλύπτει πολλά, αφού επικεντρώνεται σε ένα ασανσέρ, στο οποίο μέσα βρίσκονται οι κεντρικοί χαρακτήρες της σειράς.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα “promo” που θέλει να σας συστήνει σε αυτούς τους χαρακτήρες με τη λεζάντα του βίντεο να λέει: Room Service? Υπάρχει μια συμμορία που σχεδιάζει μια ληστεία στο διπλανό δωμάτιο. Από τον κόσμο του Money Heist, το Berlin έρχεται στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο:

Η spin-off σειρά θα είναι prequel του La Casa de Papel και θα εξερευνήσει τη "χρυσή εποχή" του Berlin, καθώς επιχειρεί μια από τις πιο εντυπωσιακές ληστείες του. Ο Berlin ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της αρχικής σειράς, ενώ ήταν ο δεύτερος στην ιεραρχία της πρώτης ληστείας και σχεδίασε επίσης τη δεύτερη μαζί με τον Καθηγητή και τον Palermo.

Εκτός από τον Pedro Alonso που θα είναι ο αγαπητός Berlin, ξέρουμε ότι στο cast θα βρίσκονται και οι Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της "Keila" που είναι ειδική στους υπολογιστές, Tristán Ulloa (Fariña) ως το δεξί χέρι του Βερολίνου και φιλάνθρωπο καθηγητή "Damián", Begoña Vargas (Welcome to Eden) ως την ασταθής "Cameron", Julio Peña Fernández (Through My Window) ως τον αφοσιωμένος "Roi" και Joel Sánchez ως ο "Bruce", ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μία νέα τέλεια ληστεία, καθώς το Berlin θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου.