Berlin: Ημερομηνία πρεμιέρας και νέο trailer για τη νέα σειρά στο σύμπαν του La Casa de Papel!

Μια νέα ληστεία έρχεται από τον Berlin του Pedreo Alonso και την ομάδα του
18 Σεπτεμβρίου 2023 16:32
Berlin: Ημερομηνία πρεμιέρας και νέο trailer για τη νέα σειρά στο σύμπαν του La Casa de Papel!

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer του Berlin (Βερολίνο) και παράλληλα αποκάλυψε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Berlin είναι μία ολοκαίνουργια σειρά που λαμβάνει χώρα στο γνωστό και πολύ επιτυχημένο σύμπαν του La Casa de Papel (Η Τέλεια Ληστεία), με κεντρικό πρόσωπο τον Berlin του Pedro Alonso.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μία νέα τέλεια ληστεία, καθώς το Berlin θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου. Το Netflix αναφέρει στη λεζάντα του νέου trailer τα εξής: Όταν οι άλλοι μυρίζονται κίνδυνο, εκείνος βλέπει δράση κι αδρεναλίνη. Από το σύμπαν της "Τέλειας Ληστείας", το ΒΕΡΟΛΙΝΟ έρχεται στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου.

Η spin-off σειρά θα είναι prequel του La Casa de Papel και θα εξερευνήσει τη "χρυσή εποχή" του Berlin, καθώς επιχειρεί μια από τις πιο εντυπωσιακές ληστείες του. Ο Berlin ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της αρχικής σειράς, ενώ ήταν ο δεύτερος στην ιεραρχία της πρώτης ληστείας και σχεδίασε επίσης τη δεύτερη μαζί με τον Καθηγητή και τον Palermo.

Δείτε το νέο trailer του Berlin:

Νέες φωτογραφίες από τη σειρά:

Εκτός από τον Pedro Alonso που θα είναι ο αγαπητός Berlin, ξέρουμε ότι στο cast θα βρίσκονται και οι Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της "Keila" που είναι ειδική στους υπολογιστές, τον Tristán Ulloa (Fariña) ως το δεξί χέρι του Βερολίνου και φιλάνθρωπο καθηγητή "Damián", την Begoña Vargas (Welcome to Eden) ως την ασταθής "Cameron", τον Julio Peña Fernández (Through My Window) ως τον αφοσιωμένος "Roi" και τον Joel Sánchez ως ο "Bruce", ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση.

Το Berlin (Βερολίνο) θα παίξει στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου και θα αποτελείται από 8 επεισόδια.