Netflix - Βερολίνο: Η prequel σειρά της Τέλειας Ληστείας έχει νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

O “Berlin“ του Pedro Alonso επιστρέφει!
07 Φεβρουαρίου 2023 16:23
Netflix - Βερολίνο: Η prequel σειρά της Τέλειας Ληστείας έχει νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Netflix από το πουθενά έσκασε πριν από λίγα λεπτά την ανακοίνωση για το πότε έρχεται το "Berlin", η πρώτη spinoff σειρά στον κόσμο της Τέλειας Ληστείας, με πρωταγωνιστή τον λατρεμένο χαρακτήρα του Pedro Alonso. 

Μαζί με ένα συνοδευτικό teaser, έγινε γνωστό ότι το "Βερολίνο", όπως θα τιτλοφορείται, θα έρθει στις οθόνες μας τον Δεκέμβριο του 2023.

Κι αν αναρωτιέστε πώς γίνεται να επιστρέφει ο Berlin είναι γιατί η σειρά διαδραματίζεται στο παρελθόν και σε μια από τις πρώτες του μεγάλες ληστείες, όπου τότε είχε συγκροτήσει μια άλλη συμμορία, πριν από αυτή του La Casa De Papel/Money Heist

Βάσει του teaser, αφήνεται να εννοηθεί πως η ληστεία αυτή θα διαδραματίζεται στο Παρίσι (την πόλη του έρωτα), με τον Alonso να παρατηρεί επίμονα τη μακέτα του στόχου του. 

Δείτε το teaser της ανακοίνωσης: 

Νέες φωτογραφίες από τη σειρά: 

Ποιοι παίζουν στο Berlin; 

Εκτός από τον Pedro Alonso που θα είναι ο αγαπητός Berlin, ξέρουμε ότι στο cast θα βρίσκονται και οι Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της "Keila" που είναι ειδική στους υπολογιστές, τον Tristán Ulloa (Fariña) ως το δεξί χέρι του Βερολίνου και φιλάνθρωπο καθηγητή "Damián", την Begoña Vargas (Welcome to Eden) ως την ασταθής "Cameron", τον Julio Peña Fernández (Through My Window) ως τον αφοσιωμένος "Roi" και τον Joel Sánchez ως ο "Bruce", ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα δούμε και ηθοποιούς από το La Casa de Papel μέσα στο cast.

Λίγα λόγια για το Berlin:

Οι δημιουργοί του La Casa De Papel, Esther Martínez Lobato και Álex Pina εξήγησαν το σκεπτικό τους πίσω από την spinoff σειρά, καθώς ήθελαν να πάρουν την πιο "απαστράπτουσα προσωπικότητα" του Money Heist και να την τοποθετήσουν σε ένα διαφορετικό σύμπαν. "Μας άρεσε η ιδέα του να συστήσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση" είπανε στο πλαίσιο ενός event του Netflix στη Μαδρίτη.

Εκτός του Berlin, το Netflix έφερε στις οθόνες των συνδρομητών του και την κορεάτικη βερσιόν της Τέλειας Ληστείας, με τίτλο "Money Heist: Korea" που κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς την ανάλογη ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς.

Πόσα επεισόδια θα έχει το Berlin;

Προς το παρόν έχει γίνει γνωστό ότι η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Δε γνωρίζουμε αν θα υπάρξει 2η σεζόν, αλλά είναι πιθανό αν θα τα πάει καλά σε νούμερα.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Berlin; 

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση η πρεμιέρα του θα γίνει τον Δεκέμβριο μόνο στο Netflix. Αναμένεται  αργότερα όμως να μάθουμε και την ακριβή ημερομηνία προβολής του.