Φήμη: Έρχεται Star Wars σειρά με τον Cal Kestis του Jedi Fallen Order στο Disney Plus

Ο πρωταγωνιστής του λατρεμένου Star Wars τίτλου ίσως αποκτήσει το δικό του spinoff στο Disney Plus
22 Ιουνίου 2022 23:52
Φήμη: Έρχεται Star Wars σειρά με τον Cal Kestis του Jedi Fallen Order στο Disney Plus

Μια νέα φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες που θέλει το βιντεοπαιχνίδι Star Wars Jedi: Fallen Order και συγκεκριμένα ο πρωταγωνιστής του Cal Kestis να αποκτούν το δικό τους spinoff σόου στο Disney Plus

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο Kristian Harloff, η Lucasfilm αναπτύσσει μια νέα spinoff σειρά του Star Wars με πρωταγωνιστή τον αγαπητό στους fans, Cal Kestis, τον οποίο υποδύεται ο Cameron Monaghan. Οι ίδιες πηγές που επικαλείται ο Harloff αναφέρουν ότι πράγματι ο Cameron Monaghan θα τον υποδυθεί και στη σειρά. Ωστόσο δεν έχουν κλειδώσει ημοερμηνίες γυρισμάτων ακόμα κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. 

Αρκεί να αναφέρομαι ότι η Lucasfilm έχει πραγματοποιήσει αναφορές στην περίοδο που εκτυλίσσεται το "Jedi Fallen Order" μέσα από easter eggs στη σειρά "Obi-Wan Kenobi" αλλά και το "Book of Boba Fett" εκεί όπου εμφανίστηκε ο BD-1, το droid του Kestis. 

O Monaghan θα επιστρέψει ως Cal Kestis στο πολυαναμενόμενο sequel Star Wars Jedi: Survivor που αναμένεται εντός του 2023 στα PS5, Xbox Series X|S και PC. Πατήστε εδώ για να δείτε το trailer του. 

Να αναφέρουμε ότι η επόμενη Star Wars σειρά στο πρόγραμμα του Disney+ θα είναι το "ANDOR" με τον Diego Luna, που αναμένεται στις 31 Αυγούστου. Έπειτα ακολουθούν η 3η σεζόν του The Mandalorian (Φεβρουάριος 2023) και το "Ahsoka" (2023).