Star Wars: Η Rosario Dawson ως Ahsoka δίνει κλεφτή ματιά από τα γυρίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2023 αναμένεται η πρεμιέρα του "Ahsoka" στο Disney Plus
22 Ιουνίου 2022 19:18
Star Wars: Η Rosario Dawson ως Ahsoka δίνει κλεφτή ματιά από τα γυρίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νέα ματιά από την Star Wars spinoff σειρά Ahsoka έδωσε η Rosario Dawson που την υποδύεται στην live-action μορφή της. Το πρώτο solo project της πρώην Padawan του Anakin Skywalker έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα εδώ και ένα μήνα και η γνωστή ηθοποιός θέλησε να κάνει tease -όσο γίνεται- τους fans. 

Μέσα από τον Instagram λογαριασμό της ανέβασε μια ένα σύντομο βίντεο όπου φαίνεται η...σκιά της. Βέβαια μοιάζει να είναι πλήρως μεταμφιεσμένη σε "Ahsoka" αλλά ίσως και να προσπαθεί να κρύψει κάποια αλλαγή στο look και ίσως στην στολή της; Θα το δούμε αυτό. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rosariodawson (@rosariodawson)

Μέχρι τώρα το μόνο που ξέρουμε επίσημα είναι τα μέλη του cast του και εκτός της Rosario Dawson ως Ahsoka θα παίξουν οι Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Natasha Liu Bordizzo, ενώ εν μέσω του Star Wars Celebration 2022 επιβεβαιώθηκε πως θα δούμε τις live-action βερσιόν τόσο του Jedi Ezra Bridger όσο και της Hera Syndulla -χαρακτήρες που γνωρίσαμε μέσα από το animated σόου, Star Wars: Rebels. Και ο Hayden Christensen εικάζεται ότι θα εμφανιστεί ως Darth Vader, λόγω του ότι ήταν η Padawan του στο "The Clone Wars". 

Το Ahsoka θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023 στο Disney+.